3VOOR12/Utrecht geeft weg: 4 cd’s van Charlie Dée’s ode aan Joni Mitchell 3VOOR12/Utrecht geeft weg: 4 cd’s van Charlie Dée’s ode aan Joni Mitchell

Singer-songwriter vertolkt poplegende tijdens Fine Fine Music on Parade

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

3VOOR12/Utrecht geeft weg: 4 cd’s van Charlie Dée’s ode aan Joni Mitchell

Singer-songwriter vertolkt poplegende tijdens Fine Fine Music on Parade

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

Op dinsdag 22 juni waagt Charlie Dée zich voor de laatste keer aan het repertoire van la grande dame van de popmuziek, Joni Mitchell. Al sinds jaar en dag is de Canadese een grote bron van inspiratie voor de songwriter uit Rotterdam. Zodat je er thuis nog wat langer van kunt genieten, geeft 3VOOR12/Utrecht nu vier cd’s weg.

Singer-songwriter vertolkt poplegende tijdens Fine Fine Music on Parade

Theater in overvloed op de Parade, maar ook muziek is dit jaar goed vertegenwoordigd. In het kader van Fine Fine Music on Parade spelen onder andere Spinvis, Lucky Fonz III, Roosbeef en Alamo Race Track intieme concerten. Charlie Dée maakt er iets heel bijzonders van: speciaal voor de Parade brengt ze een ode aan levende legende Joni Mitchell. Charlie Dée won in 2005 de Grote Prijs van Nederland en heeft inmiddels al twee volledige albums op haar naam staan. De Rotterdamse wordt al vaker vergeleken met de Canadese singer-songwriter, maar om zelf met het werk aan de haal te gaan, daar moet je toch maar het lef voor hebben. Dée is niet voor niets de (op 16 na) stoerste vrouw van Rotterdam en deinst niet terug voor een uitdaging. In de bekende Parade-setting, knusse circustent met rosé-tje in de hand, is dinsdag 22 juni (voorlopig) de laatste kans om haar ode te zien en horen. Welke nummers ze precies gaat spelen is nog een verrassing, maar highlights als klassiekers ‘Blue’ en ‘Court and Spark’ zullen zeker niet ontbreken. Mocht je het concert op de Parade mislopen of heb je nu vast zin om na te genieten, dat kan: 3VOOR12/Utrecht geeft namelijk vier cd’s met Charlie Dée’s ode aan Joni Mitchell weg. Moet je wel even onderstaande vraag beantwoorden: Met welke bekende Nederlandse zanger nam Charlie Dée onlangs een duet op en hoe heet dit liedje? Stuur je antwoord en adres onder vermelding van Fine Fine Music on Parade voor maandag 21 juli 11.57 naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl! Fine Fine Music on Parade start op vrijdag 18 juli. Vrijdag 18 juli Spinvis (solo) Zaterdag 19 juli Alamo Racetrack Zondag 20 juli Lucky Fonz III / Roosbeef Maandag 21 juli Amsterdam Songwriters Guild Dinsdag 22 juli Charlie Dée does Joni Mitchell Entree per voorstelling 6,50 euro. De voorstellingen vinden meerdere keren per dag plaats, kijk voor details op de website van de Parade (zie ook de link rechts).
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht