Goedbezochte Nieuwjaarsduik toont Utrechtse beloftes voor 2008 Goedbezochte Nieuwjaarsduik toont Utrechtse beloftes voor 2008

Gratis middagprogramma in De Helling trekt meer bezoekers dan vorig jaar

, Tekst: Reinier Asscheman / Fotografie: Frans van Arkel

Geen jaar begint goed zonder een Nieuwjaarsduik. Met die gedachte organiseerden Tivoli en 3VOOR12/Utrecht ook in 2008 weer een zondagmiddag vol muziek in de Helling, dit keer aangevuld met dichters van SAPsite. De zaal was de hele middag aardig gevuld en de bands zorgden in verschillende mate voor veel interessante optredens.

Gratis middagprogramma in De Helling trekt meer bezoekers dan vorig jaar

Geen jaar begint goed zonder een Nieuwjaarsduik. Met die gedachte organiseerden Tivoli en 3VOOR12/Utrecht ook in 2008 weer een zondagmiddag vol muziek in de Helling, dit keer aangevuld met dichters van SAPsite. De zaal was de hele middag aardig gevuld en de bands zorgden in verschillende mate voor veel interessante optredens. In de foyer waren foto's te zien van fotografen van zowel SapSite als 3VOOR12/Utrecht. Om daar volgend jaar nog meer moois aan toe te kunnen voegen, nam Frans van Arkel zijn toestel mee naar De Helling met als resultaat onderstaande foto's. Houd deze week 3VOOR12/Utrecht in de gaten om, na dit fotoverslag, ook een videoreportage van de Nieuwjaarsduik te zien. Voor een ander fotoverslag en gedichten-op-maat: zie ook de SAPSite!
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht