3VOOR12/Utrecht SAP en Tivoli presenteren: Nieuwjaarsduik in de Helling 3VOOR12/Utrecht SAP en Tivoli presenteren: Nieuwjaarsduik in de Helling

Met o.a. The Girls, Neonbelle en Nobody Beats the Drum, tijdschema nu online

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Geen naakt koukleumen op een afgeladen strand dit Nieuwjaar, laat je zwembroek of bikini maar thuis. In de Helling presenteert 3VOOR12/Utrecht het beste van Utrecht uit 2007 maar ook voor het nieuwe jaar: The Girls, Neonbelle, Mark & the Spies, Nobody Beats the Drum en Perceptie.

Oud is gezonken voor de jaarwisseling; tijdens de eerste Culturele Zondag van 2008 gaan we in zee met Nieuw, duiken we op Debuut & Première. Nieuw talent. Nieuwe combinaties. 3VOOR12/Utrecht wenst je een enorm fraai, inspirerend, muzikaal en gelukkig en vooral nieuw 2008 toe. Daarom nodigen wij, SAPsite en Tivoli jullie allemaal - net als vorig jaar - maar wat graag uit voor het nieuwjaarsconcert: de Nieuwjaarsduik, zondagmiddag 6 januari in Tivoli De Helling. Met op het podium een aantal van de beste Utrechtse acts van het afgelopen én het komende jaar. En, nog mooier, met de entree helemaal gratis.

In de Helling presenteert 3VOOR12/Utrecht het beste van Utrecht: The Girls, Neonbelle, Mark & the Spies, Nobody Beats the Drum en Perceptie. Plus dichters, theater en een foto-expositie van de SAP- en 3VOOR12/Utrecht-fotografen. Verdiep je - via de links aan de rechterzijde - rond de jaarwisseling dus nog maar even goed in deze Utrechtse acts en kom naar de Nieuwjaarsduik om ze live te horen spelen. We hebben een heuze Noorderslag primeur in petto. Zo zijn zowel de heren van The Girls als de beatmasters van Nobody Beats the Drum vlak daarna te zien in Groningen tijdens een (uitverkocht) Noorderslag. Maar ook juweeltjes als Utracks Award genomineerde Mark & the Spies en Utka's verste hiphopbelofte Perceptie en niet te vergeten Neonbelle die volgens kenners het beste Utrechtse album van 2007 afleverde.

Dus vergeet naakt koukleumen op een afgeladen strand dit Nieuwjaar, laat je zwembroek of bikini maar thuis. De lekkerste duik in het nieuwe jaar is er namelijk eentje op het droge, een warme plons tussen Hollandse nieuwen In de Helling.

3VOOR12/Utrecht presenteert Nieuwjaarsduik Met The Girls, Neonbelle, Mark & the Spies, Nobody Beats the Drum en Perceptie Zondag 6 januari, Entree gratis Zaal open: 14:00 uur Aanvang: 14:30 uur
14.30 - 15.00 The Girls
15.30 - 16.00 Mark & the Spies
16.30 - 17.00 Neonbelle
17.20 - 17.50 Perceptie
18.10 - 18.40 Nobody Beats the Drum

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht