Videointerview met Jiggy Djé: 'Ik steek het geld het liefst in de muziek' Videointerview met Jiggy Djé: 'Ik steek het geld het liefst in de muziek'

Amersfoortse rapper vertelt over zijn hiphoplabel Noah's Ark

, Zelda van Laar,

Videointerview met Jiggy Djé: 'Ik steek het geld het liefst in de muziek'

Amersfoortse rapper vertelt over zijn hiphoplabel Noah's Ark

Zelda van Laar, ,

Het werd hoog tijd dat 3VOOR12/Utrecht eens aandacht ging besteden aan het label van Jiggy Djé; Noah’s Ark. Jiggy Djé bracht zijn debuutalbum Noah’s Ark in 2006 zelf uit en heeft een goede basis dankzij een opleiding Media en Entertainment. Zelda van Laar nam haar camera mee naar zijn huis en sprak met Jiggy Djé over zijn muziek, zijn label en zijn doelstellingen.

Amersfoortse rapper vertelt over zijn hiphoplabel Noah's Ark

Het werd hoog tijd dat 3VOOR12/Utrecht eens aandacht ging besteden aan het label van Jiggy Djé; Noah’s Ark. Jiggy Djé bracht zijn debuutalbum Noah’s Ark in 2006 zelf uit en heeft een goede basis dankzij een opleiding Media en Entertainment. Mede onder zijn label vallen rappers Spacekees en Turk. Van beiden komt een album uit onder het label. Zelda van Laar nam haar camera mee naar zijn huis en sprak met Jiggy Djé over zijn muziek, zijn label en zijn doelstellingen. Bekijk de video met Jiggy Djé via de link rechts in beeld.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht