Summer Darkness 2008: Latex, Lolita's, waverock en vooral veel stampende electro Summer Darkness 2008: Latex, Lolita's, waverock en vooral veel stampende electro

Zesde editie festival trekt 7700 bezoekers

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

Summer Darkness 2008: Latex, Lolita's, waverock en vooral veel stampende electro

Zesde editie festival trekt 7700 bezoekers

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

De vijf dagen duisternis zitten er weer op dit jaar. Hoewel de zon nog steeds niet echt wil doorbreken, zet 3VOOR12/Utrecht een aantal hoogtepunten op een rij.

Zesde editie festival trekt 7700 bezoekers

Summer Darkness had een stevige line up dit jaar met grote namen als Within Temptation, Echo and the Bunnymen. Behalve muziek is Summer Darkness vooral een lifestyle festival. Zien en gezien worden daar draait het om en levert mooie plaatjes op van zowel de artiesten en bezoekers. Deze zesde editie van het Summer Darkness festival trok 7700 gothliefhebbers naar Utrecht voor muziek, theater en vooral veel lifestyle. Allemaal waren ze even flamboyant en kleurrijk. Of het nu de zoete klanken van Faun waren, de stampende beats van Combichrist, een naar confetti happend Within Temptation of de boezem van Vive la Fete; overal werd gefeest en zagen de bezoekers net als de artiesten er op en top uit. 3VOOR12/Utrecht deed vijf dagen lang uitgebreid verslag en zet hier nog wat hoogtepunten op een rij.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht