Keynote Speakerz presenteren nieuw album en videoclip in EKKO Keynote Speakerz presenteren nieuw album en videoclip in EKKO

Skiggy Rapz: 'We gaan een volle show geven'

, Mike van Dooyeweert & Redactie Utracks,

Keynote Speakerz presenteren nieuw album en videoclip in EKKO

Skiggy Rapz: 'We gaan een volle show geven'

Mike van Dooyeweert & Redactie Utracks, ,

Keynote Speakerz presenteren op 28 september hun langverwachte album in de EKKO. Als opwarmertje hebben ze alvast de track 'Don't Stop' vrijgegeven. Marcel (Skiggy Rapz) vertelt in Utracks meer over de albumpresentatie en over het aankomende optreden op Mystery Land.

Skiggy Rapz: 'We gaan een volle show geven'

De fans hebben er even op moeten wacthen, maar het nieuwe album van Keynote Speakerz gaat eindelijk uitkomen. Op 28 september presenteren Skiggy Rapz en Master Surreal het album in EKKO. "Wij gaan een volle show geven", zegt Marcel (Skiggy Rapz) van Keynote Speakerz in Utracks. "Wij spelen ongeveer een uur, met een live band." Ook zullen diverse gasten tijdens de albumpresentatie het podium betreden. "Fata Morgana gaat optreden", zegt Marcel. Daarnaast zijn een aantal vocalisten die aan het album hebben meegewerkt aanwezig. Wie dat precies zijn zegt hij niet. "Je moet maar gewoon komen kijken." Als opwarmertje hebben de twee alvast een track van het album vrijgegeven: het nummer Don't Stop. "We wilden alvast een nummer van de cd droppen", aldus Marcel. "Het is overigens niet de single." Bij een andere track op het album, 'Find Myself, hoort een videoclip en deze is tijdens de albumpresentatie voor het eerst te zien. Dit jaar zullen Keynote Speakerz optreden in de hiphop tent van Mysteryland, een festival dat toch vooral bekend staat als dancefestival. "Dat is al lang niet meer zo. Ik heb zelf een paar jaar geleden nog op Mysteryland opgetreden. Ik hoop alleen maar dat er zoveel mogelijk mensen op ons optreden afkomen."
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht