Win vrijkaarten voor het verjaardagsfeest van 3VOOR12/Utrecht! Win vrijkaarten voor het verjaardagsfeest van 3VOOR12/Utrecht!

Vier passes par trois te vergeven!

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

Win vrijkaarten voor het verjaardagsfeest van 3VOOR12/Utrecht!

Vier passes par trois te vergeven!

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

Je kunt er dezer dagen van alles over lezen op deze site: het aanstaande verjaardagsfeest van 3VOOR12/Utrecht, aanstaande vrijdag in Tivoli de Helling. Kaarten zijn in de voorverkoop bij Tivoli en Plato. Maar jij kunt er gratis bij zijn door mee te doen aan onze prijsvraag!

Vier passes par trois te vergeven!

Je kunt er dezer dagen van alles over lezen op deze site: het aanstaande verjaardagsfeest van 3VOOR12/Utrecht, aanstaande vrijdag in Tivoli de Helling, met optredens van Easy Aloha's, Taxi to the ocean, Mr.Love & The Stallions, Keynote Speakerz, Naald & Kraak, Lushus en Kismet. Het belooft een mooie avond te worden, met een afwisselend muzikaal programma; van emorock tot electro en van hiphop tot easy tune.Kaarten voor dit feest zijn inmiddels in de voorverkoop bij Tivoli en Plato. Losse kaarten kosten zes euro. Wie twee anderen meeneemt, betaalt echter maar 12 euro (3voor12). Weinig geld voor een avond vertier. Maar jij kunt er voor nog minder geld bij zijn! Doe mee aan onze prijsvraag en win een van de vier beschikbare 'passes par trois'! Ofwel: win drie vrijkaartjes door de onderstaande vraag te beantwoorden. Wie is je favoriete act op het 2-jarig Verjaardagsfeest van aanstaande vrijdag, en waarom? Antwoorden voor vrijdagochtend 11.57 uur naar 3voor12@zomp.nl De winnaars worden vrijdagmiddag op de hoogte gesteld.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht