3VOOR12/Utrecht geeft we: 3x2 kaarten voor Boemklatsch Centraal 3VOOR12/Utrecht geeft we: 3x2 kaarten voor Boemklatsch Centraal

Boemklatsch presenteert Illicit, C-Mon and Kypski, Nobody Beats the Drum en meer...

, Atze de Vrieze,

3VOOR12/Utrecht geeft we: 3x2 kaarten voor Boemklatsch Centraal

Boemklatsch presenteert Illicit, C-Mon and Kypski, Nobody Beats the Drum en meer...

Atze de Vrieze, ,

Zeg hiphop en Utrecht, en automatisch zeg je ook Boemklatsch. Als er weer eens een grote Amerikaanse hiphop-artiest naar de Domstad komt, is het vrijwel altijd op uitnodiging van het hiphopcollectief. Na drie jaar succesvolle feestjes in EKKO en de Helling wordt het tijd voor Boemklatsch extra-large met de crème de la crème van de Utrechtse hiphop. 3VOOR12/Utrecht geeft kaarten weg.

Boemklatsch presenteert Illicit, C-Mon and Kypski, Nobody Beats the Drum en meer...

Toeval kun je het niet meer noemen. Is er een grote Amerikaanse rapper of dj in de Domstad, dan is daar steevast de naam Boemklatsch aan verbonden. Het Utrechtse hiphopcollectief organiseert al drie jaar succesvolle feestjes, in EKKO en de Helling. Nu is het tijd voor Boemklatsch in het groot, Tivoli Oudegracht dus, met Utrecht Centraal. Om de grote zaal vol te krijgen wordt grof geschut ingezet, de crème de la crème van de Utrechtse hiphopscene zal present zijn: soulful hiphopband Illicit (eerder dit jaar nog op North Sea Jazz), turntable wizards C-Mon and Kypski (zij brachten eerder dit jaar een zeer goed ontvangen tweede album uit), Grote Prijs winnaars Nobody Beats The Drum, en 6 Of Your Best Friends en Monotypes zullen live optreden. De live-optredens zullen worden aangevuld door een heel leger dj’s, met een aantal inmiddels bekende namen: Mass, Ivoryman, Illvester, Lygra, Sjam, Tommy & Danjah. Wil jij erbij zijn, vrijdag 29 oktober? Stuur dan uiterlijk woensdag 27 oktober het antwoord op de volgende vraag naar 3voor12@zomp.nl: - Welke acts die op Utrecht Centraal optreden, zijn een week eerder te bewonderen op het Amsterdam Dance Event? Boemklatsch: Utrecht Centraal Te zien: Tivoli Oudegracht, vrijdag 29 oktober 2004.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht