EKKO moet gaan bruisen tijdens club nights met Gem in september EKKO moet gaan bruisen tijdens club nights met Gem in september

Utrechters zullen drie avonden gastheer zijn in eigen stad

, GUN Magazine,

EKKO moet gaan bruisen tijdens club nights met Gem in september

Utrechters zullen drie avonden gastheer zijn in eigen stad

GUN Magazine, ,

Excelsior Recordings en EKKO hebben de handen ineengeslagen. Op 4, 11 en 25 september zal de Utrechtse zaal het decor zijn van drie zogenaamde club nights, waarbij de rockband Gem zowel de host als de headliner zal zijn, aldus Gun Magazine.

Utrechters zullen drie avonden gastheer zijn in eigen stad

Excelsior Recordings en EKKO hebben de handen ineengeslagen. Op 4, 11 en 25 september zal de Utrechtse zaal het decor zijn van drie zogenaamde club nights, waarbij de rockband Gem zowel de host als de headliner zal zijn. De bedoeling is dat Gem twee andere - in principe Nederlandse - bands uitnodigt voor elke clubavond. Volgens Esther Lubberding van EKKO moet de zaal tijdens deze club nights de Utrechtse evenknie worden van de Londense Marquee in de jaren zestig: een bruisende plek waar de hipste bands, de coolste dj's en de leukste mensen samenkomen. De avond gaat, aldus de EKKO site, de naam Social Club dragen. Over de programmering is - behalve de prominente rol van de gastheren van Gem - nog weinig bekend. Pop-o-matic dj St. Paul zal de band in elk geval op alle drie de avonden bijstaan. De connectie met Tivoli's donderdagse dansavond is geen hele grote verrassing, omdat Gem's debuut al tijdens die clubavond ten doop werd gehouden. De club nights zijn naast de kick-off en afsluiting van de rondreizende gitaarpoptournee 'Utrecht Speelt Uit!' in september en november al het tweede initiatief van EKKO om de huidige hausse in de Utrechtse pop onder de aandacht te brengen.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht