3VOOR12/Utrecht geeft weg: 5x2 kaarten voor het Supernatural Funky Musique Festival 3VOOR12/Utrecht geeft weg: 5x2 kaarten voor het Supernatural Funky Musique Festival

Supernatural barst uit zijn voegen op eerste festival

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

3VOOR12/Utrecht geeft weg: 5x2 kaarten voor het Supernatural Funky Musique Festival

Supernatural barst uit zijn voegen op eerste festival

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

Zaterdag 31 juli is de Utrechtse Vleuterweide het toneel van het eerste echte Supernatural Festival. Op vier podia zullen de bezoekers de hele dag kunnen genieten van jazz, funk, hiphop, latin, lounge, en wie weet wat nog meer. 3VOOR12/Utrecht is erbij, en geeft 5x2 kaarten weg voor dit veelbelovende evenement.

Supernatural barst uit zijn voegen op eerste festival

Supernatural is de laatste jaren een begrip geworden in het Utrechtse uitgaansleven. De feesten in Tivoli konden steevast rekenen op een vol huis. Het geheim: Supernatural is niet zomaar een dansavond, het is een totaalconcept. Bezoekers worden niet alleen vermaakt met goede muziek, maar ook met exclusieve cocktails en een prachtige aankleding. Het bleek een gouden greep. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de organisatie het een stapje groter wil proberen, met een heel Supernatural Festival. Zaterdag 31 juli vindt de eerste editie plaats op de Vleuterweide (Leidse Rijn - Utrecht). Het publiek krijgt daar voorgeschoteld wat het van de clubavonden kent, maar dan extra groot: het festival heeft vier podia, waarop live-acts en dj's elkaar zullen afwisselen. Alle concepten van Supernatural zullen op die vier podia samensmelten tot een geheel: 'Rootdown Funk', 'World Latino', 'Jazz It Up' en het 'Supernatural Mainstage'. Op het programma staan onder andere dj "Blue Note Trip" Maestro, deepfunkgoeroe Keb Darge, Buscemi, ons eigen Gellybooty, en resident dj's Svendex en Brownie. Maar dj's en live-acts zijn niet het enige dat het publiek voorgeschoteld krijgt. Het festivalterrein wordt namelijk bevolkt door tapdancers, breakdancers en andere excentrieke figuren. Geheel in de stijl van het concept zal een doodeenvoudig patatje met op het festivalterrein niet te krijgen zijn, maar zal aan exotische versnaperingen als tapas, sushi, summercocktails en veggie juices geen gebrek zijn. Aan de ingrediƫnten ligt het niet: Als de weergoden Supernatural een beetje gunstig gezind zijn, kan het eerste festival niets anders worden dan een heel warm zomers feestje! 3VOOR12/Utrecht zal natuurlijk ook van de partij zijn, en geeft bovendien maar liefst 5x2 kaarten weg voor dit evenement. Het enige wat je hoeft te doen is het antwoord op de volgende vraag uiterlijk zondag 25 juli te mailen naar 3voor12@zomp.nl, onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer: - Welke act uit het Supernatural programma stond 4 juli ook op het Rotterdamse Metropolis Festival?
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht