Programma van Popronde Tilburg (14 oktober) bekend

3voor12-podium in Café Bolle

Redactie 3voor12/Tilburg ,

Het rondreizende festival Popronde heeft haar programma in Tilburg bekend gemaakt. Onder andere Radio Eliza, 45ACIDBABIES en Thijs Boontjes dans- en showorkest komen op 14 oktober naar het centrum van Tilburg. Het festival kent dit jaar bovendien een hoop nieuwe locaties zoals Van Horen Zeggen, RAW, De Kennismakerij, St. Sjaak en Het Wapen van Tilburg.

Voor alweer de vijftiende keer wordt Popronde in Tilburg georganiseerd, dit jaar met meer dan dertig acts verspreid over 21 deelnemende locaties.

Onder de locaties bevinden zich een aantal nieuwkomers: Van Horen Zeggen, RAW, De Kennismakerij, St. Sjaak en Het Wapen van Tilburg doen dit jaar mee naast bekende namen als Café Bolle, Extase, Little Devil en de Cul de Sac.

Voor de officiële start van het programma vindt een preview in boekhandel Gianotten plaats. Om 19.30 uur start het programma van Popronde Tilburg met Magnetic Spacemen in Sounds aan de Nieuwlandstraat.

Nieuw deze ronde zijn ook de Popronde Sessions die in de Kennismakerij (Gebouw 88 op de Spoorzone) worden gehouden. Daar treden om 8 uur 's avonds St. Solaire op en drie kwartier later Backgammon.

Twee podia bieden een programma aan in combinatie met OOR en 3voor12, eerstgenoemde bij Studio met PYN, BARTEK en 45ACIDBABIES, het 3voor12-podium wordt Bolle met AAPNOOTMIES, Nana Adjoa en Radio Eliza.

Vanaf 00.30u is locatie Café Extase de plek waar de afterparty losbarst: met Thijs Boontjes Dans- en Showorkest en The Rising Sun wordt er gedanst tot in de late uurtjes.

Bekijk voor het hele programma de website van Popronde Tilburg.