Jong belegen studenten Rockacademie organiseren dansavond Jong belegen studenten Rockacademie organiseren dansavond

Op 1 mei vindt Jong Belegen eenmalig plaats in Dudok

, Flip Kloet

Jong belegen studenten Rockacademie organiseren dansavond

Op 1 mei vindt Jong Belegen eenmalig plaats in Dudok

Flip Kloet ,

Een eenmalig concept uit de koker van tweedejaars studenten Music Production aan de Rockacademie staat op de rol. DJ’s en producers staan op 1 mei in Dudok met live-sets gevuld met de meest uiteenlopende stijlen binnen de elektronische muziek. Medeorganisator Bram Vanderschaeghe blikt alvast vooruit op wat gaat komen.

“Zie het als een dansavond, waarin wij als tweedejaars kunnen laten zien waar we staan. Iedereen komt vanuit een andere muzikale hoek, dus verwacht een heel gevarieerd programma.”

Opvallend is de naam van het evenement, namelijk: Jong Belegen. Niet zomaar uit de lucht gegrepen, maar een werkelijke metafoor voor de studenten aan de Rockacademie. “Een van onze leraren leerde ons dat de lead (je weet wel, dat ene deuntje dat je na een keer luisteren al niet meer uit je hoofd krijgt) de kaas op het broodje is, vandaar.”

Op de vraag waarom mensen moeten komen, antwoordt Vanderschaeghe lachend: “Natuurlijk voor een fijn feest, maar ik heb nog wel een goede reden. Als je bedenkt dat Hardwell ook ooit bij ons op school zat, weet je maar nooit of je naar de nieuwe nummer één DJ van de wereld staat te kijken”.

Een mooie gelegenheid om een kijkje in de keuken van muziekproductie te nemen, waar deze jonge kaas al een jaar heeft liggen rijpen. Tijdens Jong Belegen zijn er live-sets te zien van Budakid, Nuaru, Lotis, Bremer, Fuero, Ben Lardinois en Rather Real.

De avond start om 21.00 uur in Dudok en de entree bedraagt €3,00. Tenzij je student bent aan een van de scholen van Fontys, dan kan je namelijk gratis naar binnen op vertoon van je studentenpas.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg