3x2 vrijkaarten voor How To Throw A Christmas Party

Kerstspecial in Theaters Tilburg

Redactie 3voor12/Tilburg ,

De Nederlandse indiepopband Brown Feather Sparrow besloot met een kerstplaat te eindigen en doet daarmee momenteel diverse Nederlandse podia aan. Ook Theaters Tilburg is van de partij en wij mogen vrijkaarten weggeven voor de show die op kerstavond wordt gehouden.

Geen zin in een standaard Kerst? Dan ben je op Kerstavond beter op je plek in Theaters Tilburg. Daar kun je kijken naar Brown Feather Sparrow's 'How To Throw A Christmas Party' dat is ontpopt tot een enorm collectief van Nederlandse indie-artiesten van onder andere The Black Atlantic, Eins Zwei Orchestra en This Beautiful Mess. De voorstelling was al voor een deel te zien bij DWDD en zorgde voor een uitverkochtte Tivoli. De dresscode straks in Theaters Tilburg is niet verplicht, maar er wordt zeker aangeraden om in Kerstsferen te komen.

Wil jij kans maken op vrijkaartjes voor de voorstelling? Mail dan naar 3voor12tilburg@gmail.com en laat ons weten waarom kerst voor jou de mooiste tijd van het jaar is. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.