Mystery guest geannuleerd wegens ziekte Mystery guest geannuleerd wegens ziekte

Arie Ribbens zou verrassingsoptreden doen in Little Devil

, Bas van Rijzewijk

Mystery guest geannuleerd wegens ziekte

Arie Ribbens zou verrassingsoptreden doen in Little Devil

Bas van Rijzewijk ,

Al de hele week doen zich wilde verhalen de ronde over wie de mystery guest op Incubate zou zijn. Op zondagavond tussen 23.30 uur en 00.00 uur was tijd ingeruimd voor, naar nu blijkt, Arie Ribbens. In een doorgespeeld bericht aan de redactie van 3VOOR12/Tilburg staat dat het optreden wordt afgelast wegens ziekte. In augustus werd bekend dat de sympathieke liedjeszanger lijdt aan longkanker.

Arie Ribbens zou verrassingsoptreden doen in Little Devil

In het bericht dat verstuurd werd door het management van Ribbens aan de medewerkers van Incubate staat het volgende te lezen: "Arie Ribbens kan niet optreden aanstaande zondag. Zoals je wellicht weet is hij ziek, maar treedt hij wel op als hij zich goed voelt. Echter, het is op dit moment niet zo goed met hem…"
 
De zanger verwierf bekendheid met feestnummers als Brabantse Nachten Zijn Lang en Polonaise Hollandaise. In recente jaren is hij als cultheld omarmd door het alternatieve circuit. Het is onduidelijk wie de eventuele vervanger van Ribbens wordt. De directie van Incubate maakte bekend ‘op dit moment nog hard te zoeken naar een waardige opvolger om het gat te vullen in Little Devil’.

UPDATE: Arie Ribbens wordt vervangen door festivalacts Masshysteri en Rummelsnuff. Ook is er een tribute aan Arie door Vincent Koreman, Joost Heijthuijsen, James V/Vm en Sonja Augart.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg