Festivalsite voor Incubate 2009 geopend Festivalsite voor Incubate 2009 geopend

3VOOR12/Tilburg doet de hele week verslag

, 3VOOR12/Tilburg

Festivalsite voor Incubate 2009 geopend

3VOOR12/Tilburg doet de hele week verslag

3VOOR12/Tilburg ,

Voor de vijfde keer wordt Tilburg deze week overspoeld door het ZXZW-circus, dat zich tegenwoordig Incubate noemt. 3VOOR12/Tilburg is er voor het vijfde jaar bij, doet voor de derde keer live verslag van het afsluitende weekend en doet dit voor de eerste keer op een officiele 3VOOR12 festivalsite.

3VOOR12/Tilburg doet de hele week verslag

Voor de vijfde keer wordt Tilburg deze week overspoeld door het ZXZW-circus, dat zich tegenwoordig Incubate noemt. 3VOOR12/Tilburg is er voor de vijfde keer bij, doet voor het derde jaar live verslag van het afsluitende weekend en doet dit voor de eerste keer op een officiƫle 3VOOR12-festivalsite.

Deze hele week vind je op deze site al onze recensies, sfeerverslagen en nieuwsartikelen over alles wat met Incubate 2009 te maken heeft. Je vindt daar nu al alles wat 3VOOR12/Tilburg eerder dit jaar over het festival schreef. Dit weekend doen we live verslag vanuit V39 en proberen we met een grote groep vrijwilligers het hele festival van voor naar achter uit te pluizen. Dus blijf de site deze week checken!

Wie daar niet genoeg aan heeft, kan ook 3VOOR12/Tilburg volgen op Twitter. Daar brengen we ook live verslag, maar dan in 140 tekens tegelijk. Bovendien zullen we het laten weten als er nieuwe artikelen online staan op de festivalsite.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg