5 Jaar 3VOOR12/Tilburg: Zet jezelf op de gastenlijst! 5 Jaar 3VOOR12/Tilburg: Zet jezelf op de gastenlijst!

Vier bands op 4 september in de Bat Cave

, 3VOOR12/Tilburg

5 Jaar 3VOOR12/Tilburg: Zet jezelf op de gastenlijst!

Vier bands op 4 september in de Bat Cave

3VOOR12/Tilburg ,

Hang de slingers op en zing een mooi liedje: we bestaan in september alweer 5 jaar! Om dat te vieren geven wij een feestje in de Bat Cave op vier september. Vier hele vette bands komen optreden en de entree is gratis, maar we vinden het leuk als je even laat weten dat je komt.

Vier bands op 4 september in de Bat Cave

Hang de slingers op en zing een mooi liedje: we bestaan in september alweer 5 jaar! Om dat te vieren geven wij een feestje in de Bat Cave op vier september. Vier hele vette bands komen optreden en dat zijn:

Het singer-songwriterduo 7AM zal de avond openen. Dit duo, bestaande uit zanger/gitarist Mathijs Luijten en percussionist Christian Pasman, verraste al vaak het publiek met hun akoestische feel-good liedjes. Hun motto is dan ook 'less is more'. Dat deze formule succesvol is, wordt wel bewezen door het feit dat 7AM de Lucas Dec Bokaal van 2009 in hun kast hebben staan.
 
Dearworld is een electro-rock band uit Oss, Utrecht en Tilburg. Het kwartet heeft al twee keer live opgetreden bij 3FM. Niet zonder reden, want Dearworld is een veelbelovende band die er een eigenzinnige mix op na houdt, geïnspireerd door grote namen als Soulwax, Radiohead en Trentemoller. Dat ze talent hebben is duidelijk, dus kom Dearworld zien op ons jubileum voordat ze op de grote podia staan!
 
Sanctimonious Minions zouden heel goed nog eens spijt kunnen krijgen van de moeilijk uitspreekbare bandnaam die ze hebben uitgekozen. De band is begin dit jaar als gelegenheidsproject gestart, maar het is inmiddels duidelijk dat het de bandleden menens is. Het oorspronkelijke trio, samengesteld door gitarist Erik van Haaren, is sindsdien aangevuld met zijn broer Pieter van Haaren op toetsen. De band die op No Sleep 'Til Burg 2009 met slechts twee weken oefenen al indruk maakte, is daarmee klaar voor het echte werk. Een albumrelease schijnt te worden voorbereid en hun optreden op ons jubileum is hun tweede grote optreden dit jaar. Al met al een monsterstart voor The Sanctimonious Minions!
 
Als grote afsluiter op ons verjaardagsfeest hebben we een bijzondere act. De zes bandleden van de Tilburg All Star Band komen uit verschillende bands en hele diverse genres. Ze hebben nog nooit in deze formatie samen gespeeld en zullen dat misschien ook nooit meer doen. Met een beperkte tijd om te oefenen en voor te bereiden wordt het zelfs nog een beetje spannend voor de All Stars. Maar wie de line-up van de band uiteindelijk ziet, begrijpt dat we bij 3VOOR12/Tilburg er het volste vertrouwen in hebben dat deze topmuzikanten het feest spetterend afsluiten. Wie er nu precies in de Tilburg All Star Band plaats nemen, onthullen we de komende weken stapje voor stapje op onze website.

De entree is gratis, maar we vinden het leuk als je even laat weten dat je komt. Dat kan op de volgende manieren:

- Onder dit artikel zie je een mooie knop met "Reactie Toevoegen". Klik erop en reageer als je al een account hebt. Zo niet, maak er even eentje aan. Dat is zo gedaan!
- We hebben een last.fm event aangemaakt voor onze avond. Als je ingelogd bent, zie je halverwege bij het kopje "Attendance" de knop "I'm going". Druk erop, voila.
- Reageer op onze MySpace, Hyves of Facebook!

That's it! Tot de vierde!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg