Bezoekers van 3VOOR12/Tilburg voordelig naar Nico Muhly en Teitur in Theaters Tilburg Bezoekers van 3VOOR12/Tilburg voordelig naar Nico Muhly en Teitur in Theaters Tilburg

10 euro korting op kaartjes Confessions

, 3VOOR12/Tilburg

Bezoekers van 3VOOR12/Tilburg voordelig naar Nico Muhly en Teitur in Theaters Tilburg

10 euro korting op kaartjes Confessions

3VOOR12/Tilburg ,

Een populaire singer songwriter (Teitur), New York's hottest composer
(Nico Muhly) en frisse barokmuzikanten uit Utrecht (Holland Baroque
Society) die soundtracks maken bij YouTubefilmpjes. Dat is Confessions, een multimediaconcept op een bijzondere locatie: de concertzaal van Theaters Tilburg. Bezoekers van 3VOOR12/Tilburg krijgen 50% korting op 1e rang kaartjes.

10 euro korting op kaartjes Confessions

Een populaire singer songwriter (Teitur), New York's hottest composer (Nico Muhly) en frisse barokmuzikanten uit Utrecht (Holland Baroque Society) die soundtracks maken bij YouTubefilmpjes. Dat is Confessions, een multimediaconcept op een bijzondere locatie: de concertzaal van Theaters Tilburg. Bezoekers van 3VOOR12/Tilburg krijgen 50% korting op 1e rang kaartjes.

Voordat Muhly en Teitur hun krachten bundelden, kenden we componist Nico Muhly vooral van nummers die hij schreef voor onder andere Björk, Antony & The Johnsons en Grizzly Bear. Verder maakte hij de soundtrack van de film The Reader. Singer-songwriter Teitur kwamen we enkele jaren geleden al tegen in de Bat Cave van 013, waar hij zijn publiek wist te ontroeren met zijn melancholische liedjes vol zelfspot. Samen bedachten ze een project: muziek bij persoonlijke, alledaagse YouTubefilmpjes maken. Tot september konden zelfgemaakte filmpjes worden ingestuurd, waar Muhly en Teitur mee aan de slag zijn gegaan. Het resultaat is Confessions, op 2 december aanstaande te zien in Theaters Tilburg.

Wil jij voordelig naar Confessions? Ga naar www.theaterstilburg.nl/actie/3voor12 en vul daar de code '3voor12' in. Klik door naar de bestelpagina, kies voor 'Korting 1e rang' en ga voor 50% van de normale prijs (excl. servicetoeslag) naar dit concert.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg