Club 3VOOR12/Tilburg keert op 5 juni terug in Cul de Sac Club 3VOOR12/Tilburg keert op 5 juni terug in Cul de Sac

Marlon Penn, neWax en Boef en de Gelogeerde Aap vieren het begin van de zomer

, 3VOOR12/Tilburg

Club 3VOOR12/Tilburg keert op 5 juni terug in Cul de Sac

Marlon Penn, neWax en Boef en de Gelogeerde Aap vieren het begin van de zomer

3VOOR12/Tilburg ,

Na een korte pauze keert Club 3VOOR12/Tilburg op vrijdagavond 5 juni weer op volle sterkte terug in muziekcafé Cul de Sac. Het wordt er eentje om niet te missen, want we vieren met drie lokale topacts het begin van de zomer en zoals altijd is de toegang 100% gratis.

Marlon Penn, neWax en Boef en de Gelogeerde Aap vieren het begin van de zomer

Na een korte pauze keert Club 3VOOR12/Tilburg op vrijdagavond 5 juni weer op volle sterkte terug in muziekcafé Cul de Sac. Het wordt er eentje om niet te missen, want we vieren met drie lokale topacts het begin van de zomer en zoals altijd is de toegang 100% gratis. Marlon Penn komt nummers spelen van zijn nog te verschijnen album, neWax speelt energieke new wave en de dubstep van Boef en de Gelogeerde Aap knalt uit de speakers. Marlon Penn en neWax zijn bovendien onlangs geselecteerd voor de kwartfinales van de Grote Prijs van Nederland 2009 in de categorie Rock/Alternative.

Als je het releasefeest van Boef en de Gelogeerde Aap in Hall of Fame hebt gemist, dan moet je zeker naar Club 3VOOR12/Tilburg komen. En zelfs al was je erbij, kom dan nog een keer! Want Boef en de Gelogeerde Aap mogen we momenteel met recht het vlaggenschip noemen van de Tilburgse dubstep, dankzij een hele simpele formule: dikke, rollende beats plus vette raps. Dat wordt gegarandeerd stuiteren!  

Voor de meeste Tilburgse muziekliefhebbers is Marlon Penninkhof al geen onbekende meer. Onder de naam Marlon Penn timmert de van oorsprong Groningse muzikant hard aan de weg om één van de beste acts van Tilburg te worden. Dankzij de Rockacademie heeft hij wat kneepjes van het vak geleerd, maar wie Marlon op het podium meemaakt, ziet ook meteen dat het allemaal uit zijn hart komt. Binnenkort komt zijn debuutalbum Independence? uit en in augustus gaat Marlon op tournee in Frankrijk.  

Op No Sleep 'Til Burg in maart van dit jaar werd het goed gezegd door een van onze recensenten: neWax barst van de energie, zowel op podium als met de muziek. neWax excelleert in hoekige new-wave en begrijpt dat een podium meer is dan alleen maar om op te staan en spelen. Het deels Nijmeegse en deels Tilburgse kwartet heeft al een sterk CV opgebouwd: opgetreden op Local Heroes, geselecteerd voor B-Stage en deelgenomen aan de Popronde 2008. Als je dan ook nog eens mag openen voor The Wombats en The Rifles, wat valt er dan nog meer te zeggen?
 
Wees er dus bij op vrijdag 5 juni! De avond begint om 20.00 uur. Tussen de acts door en tot ver in de nacht draaien de 3VOOR12/Tilburg deejays ook de nieuwste en beste alternatieve muziek, van indierock tot hiphop. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg