3VOOR12/Tilburg geeft weg: 3x2 kaarten Titus Andronicus 3VOOR12/Tilburg geeft weg: 3x2 kaarten Titus Andronicus

Amerikaanse indierockers op 2 juni in 013

, 3VOOR12/Tilburg

3VOOR12/Tilburg geeft weg: 3x2 kaarten Titus Andronicus

Amerikaanse indierockers op 2 juni in 013

3VOOR12/Tilburg ,

Optredens van hippe indiebands uit de Verenigde Staten zijn schaars in Tilburg. Dat Titus Andronicus op 2 juni in 013 speelt mag dan ook een fijne verrassing heten en nog beter: jij kunt er gratis naartoe!

Amerikaanse indierockers op 2 juni in 013

Optredens van hippe indiebands uit de Verenigde Staten zijn schaars in Tilburg. Dat Titus Andronicus op 2 juni in 013 speelt mag dan ook een fijne verrassing heten en nog beter: jij kunt er gratis naartoe!

Titus Andronicus is een band uit New Jersey, die zichzelf heeft vernoemd naar een stuk van Shakespeare. Verwacht geen middeleeuwse invloeden, maar keiharde gitaren die de tijden van shoegaze doen herleven. Haar debuutplaat The Airing Of Grievances werd door Pitchfork bekroond met een 8,5. Als we de concertrecensies mogen geloven, speelt Titus Andronicus op het podium als een stel idioten, maar wel strak en heftig.

Wil jij naar Titus Andronicus? Stuur dan voor dinsdag 26 mei een mail naar redactie@3voor12tilburg.nl met daarin je volledige naam en als onderwerp “Ik wil kaartjes voor Titus Andronicus en wel nu!” First come, first serve en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg