The Sanctimonious Minions vervangt Daybroke als headliner No Sleep ‘Til Burg 2009 The Sanctimonious Minions vervangt Daybroke als headliner No Sleep ‘Til Burg 2009

7 AM treedt op in plaats van SAM

, Jesper Davits

The Sanctimonious Minions vervangt Daybroke als headliner No Sleep ‘Til Burg 2009

7 AM treedt op in plaats van SAM

Jesper Davits ,

Twee wijzigingen in de line-up van No Sleep ‘Til Burg 2009 dit jaar. De grootste wijziging is die van headliner Daybroke. Hiervoor in de plaats speelt de gelegenheidsformatie The Sanctimonious Minions, rondom One In A Million en The Undeclinables frontman Erik van Haaren. 7 AM vervangt SAM op het Foyerpodium.

7 AM treedt op in plaats van SAM

Vorige week werd bij de organisatie van No Sleep bekend dat headliner Daybroke noodgedwongen moest cancellen voor hun optreden van 22 maart. Dit omdat bassist Joost van Haaren verplichtingen heeft met Krezip. Zij zullen namelijk een optreden verzorgen voor de Edisons Awards. Na een kortstondige zoektocht kwam de organisatie uit bij Erik van Haaren, de frontman van One In A Million, The Undeclinables en The New Hip. Hij heeft speciaal voor deze editie van No Sleep ‘Til Burg een gelegenheidsformatie bij elkaar gezocht die in twee weken tijd een set van vijfentwintig minuten samen zal stellen en deze onder de naam The Sanctimonious Minions ten gehore zal brengen. Verder bestaat de formatie uit bassist Skanne van Selst (The Undeclinables) en drummer Michel de Werdt (Locust, Bubba’s Gun). Van Haaren hoopt nog meer bekende Tilburgse muzikanten in dit korte tijdsbestek bij elkaar te verzamelen om mee te spelen. Of dat lukt kun je zondag 22 maart met eigen ogen zien. Hoe dan ook zal het een uniek optreden worden, met een keur aan Tilburgs talentvolste muzikanten!

Ook het meidentrio van SAM heeft moeten cancellen. Hiervoor speelt het singer/songwriter duo 7 AM. Dit duo bestaat uit Mathijs Luijten en percussionist Christian Pasman. Zij stonden twee jaar geleden nog als bandformatie onder de naam Namorada op No Sleep. (Zie Youtube-filmpje voor hun sessie in het café). Inmiddels zijn zij verder gegaan als duo. Onlangs traden de jonge honden nog op tijdens de Lucas Dec Bokaal in Cul de Sac. Daarbij gingen zij terecht door naar de finale met hun easy-listening muziek, die erg doet denken aan een mix van Jack Johnson, Racoon en Coldplay.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg