No Sleep, No Bullshit met Secret Handshake Club No Sleep, No Bullshit met Secret Handshake Club

"Wij schamen ons niet voor behaarde billen, hangzakken en foute platen"

, 3VOOR12/Tilburg

No Sleep, No Bullshit met Secret Handshake Club

"Wij schamen ons niet voor behaarde billen, hangzakken en foute platen"

3VOOR12/Tilburg ,

Morgen is het zover: No Sleep 'Til Burg 2009 in 013! Daarom de laatste No Sleep, No Bullshit. Dit keer met Secret Handshake Club. De jonge formatie vindt zijn roots in zowel Utrecht als Tilburg. In de randstad is de band al lekker bezig. Nu is het tijd om Tilburg en omstreken te veroveren.

"Wij schamen ons niet voor behaarde billen, hangzakken en foute platen"

Morgen is het zover: No Sleep 'Til Burg 2009 in 013! Daarom de laatste No Sleep, No Bullshit. Dit keer met Secret Handshake Club. De jonge formatie vindt zijn roots in zowel Utrecht als Tilburg. In de randstad is de band al lekker bezig. Nu is het tijd om Tilburg en omstreken te veroveren.

WAT KUNNEN WE VERWACHTEN VAN JULLIE OPTREDEN OP NO SLEEP 'TIL BURG?
"De vraag die zichzelf voorlegt betreft niet zozeer de verwachting die gewekt wordt, maar eerder de dingen die je niet verwacht te gaan zien. De vraag luidt dan: wat kunnen we niet verwachten te gaan zien bij jullie optreden op No Sleep 'Til Burg? Het antwoord hierop is grotendeels een filosofische kwestie. Zoals in Alice in Wonderland al pakkend beschreven werd: als je niet weet welke weg je wilt nemen, maakt het niet uit welke je neemt. Secret Handshake Club kiest niet, maar gaat gewoon. Tip voor de toeschouwer: mis niet de donut omdat je door het gat kijkt. Duidelijk."

LIEVER EEN PLATENCONTRACT OF EEN NUMMER 1 HIT?
"Werelddominatie."

WAT IS JULLIE GUILTY PLEASURE? 
"Secret Handshake Club is heel schuldbewust en nooit beschaamd over van alles. Secret Handshake Club schaamt zich niet voor behaarde billen, hangzakken, vet op plekken waar je het liever niet hebt, foute platen, noch voor het uitsterven van de sabeltandtijger."

WAT KUNNEN WE VERWACHTEN VAN JULLIE IN DE TOEKOMST? "Lang geleden, lang voordat de dingen een naam hadden en planeten een vaste baan hadden, klopte een kleine planeet bij de zon aan. Hij vroeg hem niets, want planeten kunnen niet praten, maar de zon was zo overweldigd van de uitstraling en de kracht van de kleine planeet dat hij hem een geheim vertelde. Dit geheim is lang verborgen gehouden en zal dat altijd blijven. Secret Handshake Club zal het ook nooit doorvertellen, want zo is Secret Handshake Club niet, maar dat is wat we gaan doen."

WAT HOUDT JULLIE BEZIG BUITEN DE MUZIEK?
"Secret Handshake Club houdt van dingen. Dingen die Secret Handshake Club bezighouden zijn zowel van materiële als van filosofische en psychologische aard. Secret Handshake Club bestudeert dingen, verdient geld met dingen en geeft geld uit aan dingen. Bovendien doet Secret Handshake Club dingen met dingen."

WAT MAAKT JULLIE SPECIAAL?
"Speciaal als in je buurjongetje is een beetje speciaal? 3/8 van Secret Handshake Club heeft veel haar op de billen. 1/8 van Secret Handshake Club heeft overgewicht. 1/8 van Secret Handshake Club is allochtoon. 2/8 van Secret Handshake Club bloedt één week in de maand. 2/8 van Secret Handshake Club heeft een ametropie in de vorm van myopie. Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ik ben het al zat. Je kunt beter vragen naar waarin Secret Handshake Club overeenkomt. Secret Handshake Club is een groep. Mensen zijn geneigd zich in groepen te begeven gezien de need to belong. Samen hebben zij een doel, een passie. Noem het een bindende overeenkomst, waar je met geen tien advocaten onderuit komt. Je moet het doen en het is hard en gaaf."

HOE IS DE BAND ONTSTAAN?
"Uit de grondvesten van het vorige universum herrezen ontstond het huidige universum met een knal. Brokstukken vlogen met een onvoorstelbare snelheid in het rond. Na afzienbare tijd begonnen brokstukken en gaswolken samen vormen te ontwikkelen en om elkaar heen te draaien. Op minstens een van deze kolossale kolossen, een die niet zo heel kolossaal was echter, begon na wedermaals afzienbare tijd leven te ontwikkelen. Het begon met allerlei eencellige levensvormen, maar naar verloop van tijd evolueerden deze tot complexere levensvormen. De mens stond op en liep. Geluiden kregen betekenis en de rest is geheim."

BIJ WELKE BAND ZOUDEN JULLIE HET LIEFST IN HET VOORPROGRAMMA WILLEN STAAN?
"Elton John."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg