No Sleep, No Bullshit met Double H And The G’s No Sleep, No Bullshit met Double H And The G’s

"Alle mogelijkheden die we krijgen, proberen we te benutten"

, 3VOOR12/Tilburg

No Sleep, No Bullshit met Double H And The G’s

"Alle mogelijkheden die we krijgen, proberen we te benutten"

3VOOR12/Tilburg ,

Funky soul en hiphop zijn de hoofdingrediënten van Double H And The G’s. Frontvrouw Hind Hakki was de rapster van wijlen 2NFRO en is een van de presentatrices van WatNou TV. Op de tweede editie van Music Lab presenteerde ze haar nieuwe band aan het Tilburgse publiek. Een bomvolle Kleine Zaal ging massaal uit zijn dak voor Double H en haar zeskoppige band inclusief danseressen. Op No Sleep gaat de band de Kleine Zaal weer voor zich winnen.

"Alle mogelijkheden die we krijgen, proberen we te benutten"

Funky soul en hiphop zijn de hoofdingrediënten van Double H And The G’s. Frontvrouw Hind Hakki was de rapster van wijlen 2NFRO en is een van de presentatrices van WatNou TV. Op de tweede editie van Music Lab presenteerde ze haar nieuwe band aan het Tilburgse publiek. Een bomvolle Kleine Zaal ging massaal uit zijn dak voor Double H en haar zeskoppige band inclusief danseressen. Op No Sleep gaat de band de Kleine Zaal weer voor zich te winnen.

WAT KUNNEN WE VERWACHTEN VAN JULLIE OPTREDEN OP NO SLEEP 'TIL BURG?
"Een aangename sound met originele nummers die diepgang hebben op de realiteit. Een mix van verschillende muzikale invloeden zoals; hiphop soul, met cross-overs naar funky reggae. En natuurlijk een energieke performance!"

LIEVER EEN PLATENCONTRACT OF EEN NUMMER 1 HIT?
"Waarom niet een nummer 1 hit, waarmee een platencontract gelijk volgt? Twee vliegen in een klap."

WAT IS JULLIE GUILTY PLEASURE? 
"Uuhhh….. None"

WAT KUNNEN WE VERWACHTEN VAN JULLIE IN DE TOEKOMST?
"Alles en nog meer. Ik (Double H) hoop met The G’s (guys & girls) nog vele optredens te mogen doen, om vele kansen aan te grijpen voor verdere ontwikkelingen in de toekomst."

WAT HOUDT JULLIE BEZIG BUITEN DE MUZIEK?
"School, werk, sociale contacten and of course a lots of music."
WAT MAAKT JULLIE SPECIAAL? "Wie we zijn, waar we voor staan en wat we willen over brengen met onze muziek en kwaliteiten."

HOE IS DE BAND ONTSTAAN?
"Double H And The G’s is ontstaan vanuit een schoolproject (Music Lab) op de Rockacademie. We hebben twee maanden geleden een showcase gehad in 013. Daaruit is het komend optreden op No Sleep 'Til Burg voortgevloeid. Alle mogelijkheden die we aangeboden krijgen proberen we te benutten, zodat we onze talenten verder kunnen uitbreiden."

BIJ WELKE BAND ZOUDEN JULLIE HET LIEFST IN HET VOORPROGRAMMA WILLEN STAAN?
"Zolang dromen geen bedrog zijn…. Doe dan maar meteen Mary J Blige."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg