Dit was No Sleep 2009 Dit was No Sleep 2009

3VOOR12/Tilburg maakt balans op

, 3VOOR12/Tilburg

Dit was No Sleep 2009

3VOOR12/Tilburg maakt balans op

3VOOR12/Tilburg ,

No Sleep 'Til Burg 2009 zit er weer op. Alle recensies en foto's staan online, dus het is tijd om de balans op te maken. Dit jaar zijn er bijzonder veel hoge cijfers toegekend aan de acts, wat duidt op een zeer geslaagde editie.

3VOOR12/Tilburg maakt balans op

3VOOR12/Tilburg deed dit jaar voor het vierde achtereenvolgende jaar live verslag vanuit 013. Gewapend met een crew van achttien mensen liep 3VOOR12/Tilburg de benen onder zijn kont vandaan om alles te verslaan of fotograferen. Alles staat online, dus het is tijd om de balans op te maken. Dit jaar zijn er bijzonder veel hoge cijfers toegekend aan de acts, wat duidt op een zeer geslaagde editie.

Alle bezoekers bedankt, 013 bedankt en de bands bedankt! Tot volgend jaar!

OTIS - 10
Dyon Schlebos: "Het Roosendaalse hardcorekwartet komt als een blitzkrieg de Bat Cave overvallen om uw recensent wederom verbaasd achter te laten."

MARLON PENN - 9
Dyon Schlebos: "Marlon Penn weet het publiek zonder aarzeling te overtuigen. Hij doet wat hij wilt en dat wat hij doet is muzikaal ontzettend compleet."

7AM - 9
Daniel van Amelsfort: "‘Minder is beter’ loopt als een trein voor 7AM. De stem van zanger Mathijs klinkt heerlijk in het gehoor."

FORCEFEED - 9
Wouter de Waal: "De nummers bevatten een feilloze mix van agressie en melodie, die met grote precisie en enthousiasme op het publiek worden afgevuurd. Minpunten kan uw recensent niet bespeuren."

THE SNOUT EATING LIVERS - 8,5
ENGO - 8,5
SQUAREXI - 8,5
MATHIJS LEEUWIS - 8,5
STATIC NOISE - 8,5
ONE INCH MEN - 8,5

CLOSER - 8
POWERFUSE - 8
THE RADICAL ROOSTERS - 8

FRANKIE AND THE WONDERBOYS - 8-
Daan de Vries: "De strakke speedrock van Frankie And The Wonderboys zorgt voor een vermakelijke en bovenal snelle show."

THE SANCTIMONIOUS MINIONS - 8-
Tjeerd van Erve: "Voor een zo snel in elkaar gezette set is dit een zeer verrassend en lekker optreden. Het werpt  de vraag op wat twee maanden repeteren en werken aan de nummers zou betekenen."

SECRET HANDSHAKE CLUB - 7,5
CIRCLE OF SILENCE - 7,5
ZAFATTA - 7,5

MADDYLANE - 7+

NEWAX - 7
Kim Kabbedijk: "Met een goede single en een goed gesprek met de zanger kan deze band nog een hele leuke festivalact worden."

UNAS - 7
Lisa Ruskus: "Hoewel Unas behoorlijk melodisch is, is het toch wel erg veel van hetzelfde. Je moet ervan houden, maar Unas is zeker een prima band die geheel op zijn plaats is in de ‘heavy’ Bat Cave."


YOU, ME AND OTHER PEOPLE - 6,5
PAUL ZOONTJES - 6,5
DOUBLE H AND THE G'S - 6,5

E-QUAD- 6
KAYLEIGH - 6
Raoul Markaban: "Kayleigh is nog wat te lief om haar liedjes goed over te brengen bij het publiek."

DAVENPORT - Voor de liefhebber een 7, voor ondergetekende een 4
Tjeerd van Erve: "De nummers zijn te voorspelbaar en inwisselbaar met andere bandjes uit het genre. De tienerthematiek is te gemakkelijk."

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg