3VOOR12/Tilburg stelt voor: Landmark 105

"In 2009 gaan wij rocken"

3VOOR12/Tilburg ,

Landmark 105 is de voortzetting van de singer/songwriter Liesbet. Een nieuwe band, een nieuwe naam en een nieuwe sound. Landmark 105 maakt een mix van americana, pop en rock. Op 21 februari zijn zij te horen in Cul de Sac, op 15 maart spelen zij in café Berlage in Eindhoven.

"In 2009 gaan wij rocken"

HOE IS DE BAND ONTSTAAN?
"Landmark 105 is de voortzetting van de singer/songwriter Liesbet. Na heel wat jaren onder de naam Liesbet te hebben gespeeld, wilde ze verder met een nieuwe band, een nieuwe naam en een nieuwe sound. De band bestaat voor het grootste deel uit ex-Rockacademici. Zo hebben we elkaar leren kennen."

HOE ZIJN JULLIE AAN DE BANDNAAM GEKOMEN?
"Landmark105 is een verwijzing naar inspiratiebron en heldin Janis Joplin, die op 4 oktober 1970 overleed in kamer 105 van het Landmark Hotel in Hollywood."

WAT VOOR MUZIEK MAKEN JULLIE?
"Americana, pop, rock."

WAAR REPETEREN JULLIE?
"Tilburg, Newz."

WAT HOPEN JULLIE MET DE BAND TE BEREIKEN?
"Veel spelen, nieuwe nummers schrijven en uiteindelijk een mooie plaat maken."

ZIJN JULLIE BINNENKORT ERGENS TE AANSCHOUWEN?
"15 maart in café Berlage in Eindhoven."

LIEVER EEN PLATENCONTRACT OF EEN NUMMER 1 HIT?
"Platencontract, omdat we zo de kans krijgen om een album te maken waar we helemaal achter staan. Als hieruit een top 40 hit komt, zijn we natuurlijk helemaal blij."

WAT VINDEN JULLIE VAN DE LOKALE TILBURGSE MUZIEKSCENE?
"Er wordt veel gewerkt aan publiciteit door stichtingen en organisties zoals onder andere 3VOOR12/Tilburg. Veel mogelijkheden voor jonge acts om zichzelf te laten zien. Wij vinden dat de Tilburgse scene een zeer beweeglijke en actieve scene is."

WAAROM MOETEN MENSEN JULLIE IN DE GATEN HOUDEN?
"Wij zijn muzikaal goed onderlegd, hebben fijne liedjes die veel mensen aanspreken, maar de grootste aantrekkingskracht zal de ontzettend goeie strot zijn van singer/songwriter Liesbet."

WAT WILLEN JULLIE VERDER NOG KWIJT AAN HET TILBURGS PUBLIEK?
"Jullie hebben er lang op moeten wachten, maar in 2009 gaan wij rocken..."