3VOOR12/Tilburg nu ook op Twitter!

Blijf nu altijd op de hoogte van de Tilburgse muziekscene

Dyon Schlebos ,

Twitteren is een hit in Amerika. In 140 woorden blijf je op de hoogte van elkaars doen en laten. Noem het chatten, noem het bloggen, noem het een communitie. Hoe dan ook: als je op de hoogte wilt blijven van de huidige actualiteit op 3VOOR12/Tilburg, meld je dan nu aan!

Blijf nu altijd op de hoogte van de Tilburgse muziekscene

Wat is Twitter? Twitter stelt je een simpele vraag. "What are you doing?" In 140 tekens geef je antwoord. Dat kan via internet, sms of i.m. Anderen kunnen zich daar op abonneren. En jij kunt de berichten van anderen weer binnenhalen. Zo kun je op de hoogte blijven wat vrienden, kennissen of vreemden uitspoken, denken, doen. Het heeft iets van chat, het heeft iets van bloggen, het heeft iets van communities, het zit er tussenin. In Amerika is het een hit.

Velen (lokaal)redacties hebben al Twitter en uiteraard mag 3VOOR12/Tilburg daarbij niet ontbreken! Ontvang nu links naar recensies, interviews en het laatste muzieknieuws van Tilburgse bodem via Twitter. Het enige wat je moet doen is een account aanmaken op Twitter.com, ons toevoegen op www.twitter.com/3voor12tilburg en je ontvangt het laatste muzieknieuws uit Tilburg!