No Sleep, No Bullshit met Frankie And The Wonderboys

"Wij sporen niet helemaal, dat maakt ons speciaal"

3VOOR12/Tilburg ,

Frankie And The Wonderboys stond een paar jaar geleden nog op het hoofdpodium van No Sleep 'Til Burg. De band maakte toen indruk met hun mix van hardcore en rock 'n' roll. De afgelopen tijd was het vrij rustig met de hardcorebelofte, maar dit jaar staat een nieuwe plaat in de steigers en hebben de mannen zich versterkt met een extra gitarist om het live-geluid nog vetter te maken.

"Wij sporen niet helemaal, dat maakt ons speciaal"

Frankie And The Wonderboys stond een paar jaar geleden nog op het hoofdpodium van No Sleep 'Til Burg. De band maakte toen indruk met hun mix van hardcore en rock 'n' roll. De afgelopen tijd was het vrij rustig met de hardcorebelofte. Dat betekent niet dat de band stil heeft gezeten. Dit jaar staat een nieuwe plaat in de steigers en hebben de mannen zich versterkt met een extra gitarist om het live-geluid nog vetter te maken.

WAT KUNNEN WE VERWACHTEN VAN JULLIE OPTREDEN OP NO SLEEP 'TIL BURG?
"Volle gas, de beuk erin! Na lange tijd alleen maar de repetitieruimte gezien te hebben, is het te gek om weer on stage te gaan. Zeker nu we een nieuwe bezetting hebben, zal het een energieke bende worden."

LIEVER EEN PLATENCONTRACT OF EEN NUMMER 1 HIT?
"Nummer 1 hit. Waarom? Da’s simpel. Wij willen namelijk ook wel van die jonge grieten als fan die dan onze nr. 1 hit meezingen en flauwvallen. Het platencontract komt dan vanzelf."

WAT IS JULLIE GUILTY PLEASURE
"Greatest hits van Boney M. (vet man!!!)"

WAT KUNNEN WE VERWACHTEN VAN JULLIE IN DE TOEKOMST?
"Er komt dit voorjaar een nieuwe cd aan met de titel All Fired Up!!! en we verwachten na de release weer flink vaak op te gaan treden."

WAT HOUDT JULLIE BEZIG BUITEN DE MUZIEK?
"Haha, bier en tieten! Da’s niet zo moeilijk!!"

WAT MAAKT JULLIE SPECIAAL?
"Wij sporen niet helemaal. Dat maakt ons 'speciaal'."

HOE IS DE BAND ONTSTAAN?
"Ongeveer een jaar of tien geleden zaten we met een paar man op een terrasje bier te drinken (nota bene bij een sportkantine tijdens een handbal toernooi) toen we besloten om een bandje op te richten. Frank zou gaan bassen en ik riep voor de gein: ”dan wordt het Frankie and the wonderboys”, en dat is het gebleven."

BIJ WELKE BAND ZOUDEN JULLIE HET LIEFST IN HET VOORPROGRAMMA WILLEN STAAN?
"Tja, er zijn zo veel super gave bands… ACDC is natuurlijk helemaal geweldig maar ook een Danko Jones of een Peter Pan Speedrock is erg gaaf!!!"