No Sleep, No Bullshit met Davenport

"Once you heard us, you can't get rid of us!"

3VOOR12/Tilburg ,

Onlangs maakte Davenport het podium onveilig met hun aanstekelijke emopop sound a la Paramore tijdens Club3VOOR12/Tilburg in Little Devil. Dat nu ook Nederland massaal plat gaat voor de band blijkt wel uit het feit dat Davenport gekroond is tot 3FM Serious Talent. Zangeres Chantal van Brummelen vertelt over de band, de toekomst en het aanstaande optreden op No Sleep 'Til Burg.

"Once you heard us, you can't get rid of us!"

Onlangs maakte Davenport het podium onveilig met hun aanstekelijke emopop sound a la Paramore tijdens Club3VOOR12/Tilburg in Little Devil. Tijdens No Sleep 'Til Burg 2009 staat de all-starformatie in de Kleine Zaal. Dat nu ook Nederland massaal plat gaat voor de band blijkt wel uit het feit dat Davenport gekroond is tot 3FM Serious Talent. Zangeres Chantal van Brummelen vertelt over de band, de toekomst en het aanstaande optreden op No Sleep 'Til Burg.

WAT KUNNEN WE VERWACHTEN VAN JULLIE OPTREDEN OP NO SLEEP 'TIL BURG?
"Een kick ass energieke rock ’n' roll show!"

LIEVER EEN PLATENCONTRACT OF EEN NUMMER 1 HIT?
"Platencontract… yes please! Ze noemen het niet voor niets one-hit-wonders, sommige nummer 1 hits. Davenport is here for the long run!"

WAT IS JULLIE GUILTY PLEASURE?
"Britney Spears Greatest Hits… oooh zo fout, maar oooh zo lekker die Max Martin hitjes."

WAT KUNNEN WE VERWACHTEN VAN JULLIE IN DE TOEKOMST?
"Een eigen parfumlijn, kledinglijn, ondergoedlijn, tandenborstels, afstandsbedieningen, kussenslopen, sieraden... eeeh... not! Gewoon een super vette debuutplaat, waar we op dit moment voor aan het schrijven zijn. En natuurlijk meer gigs... speeeluuh!"

WAT HOUDT JULLIE BEZIG BUITEN DE MUZIEK?
"Eeeh, nog meer muziek, de studie Rockacademie (nog meer muziek dus)."

WAT MAAKT JULLIE SPECIAAL?
"Davenport songs krijg je na een show niet meer uit je hoofd. Once you heard us, you can’t get rid of us!"

HOE IS DE BAND ONTSTAAN?
"Nadat de guys al een tijdje aan het jammen en schrijven waren, zagen ze mij tijdens een gig in Tilburg, en een week later stonden we met z'n vijven uit onze plaat te gaan in het oefenhoek."

BIJ WELKE BAND ZOUDEN JULLIE HET LIEFST IN HET VOORPROGRAMMA WILLEN STAAN?
"Oeh, moeilijk! Ik ga voor Foo Fighters."