Het Jaar Van Norman Kapoyos

"Ik heb een project in de maak waar ik nu nog even niets over zeg"

3VOOR12/Tilburg blikt deze week terug op 2009 met de blikvangers van het jaar. Waar zijn ze het meest trots op, wat ging er minder en wat hebben ze in petto voor volgend jaar? Vandaag vertelt de veelzijdige Norman Kapoyos, bekend van 'zijn' Swinging Mood Orchestra, hoe de afgelopen twaalf maanden hem zijn bevallen. "We hebben niet eerder in zo korte tijd zoveel verschillende dingen gedaan."

"Ik heb een project in de maak waar ik nu nog even niets over zeg"

3VOOR12/Tilburg blikt deze week terug op 2009 met de blikvangers van het jaar. Waar zijn ze het meest trots op, wat ging er minder en wat hebben ze in petto voor volgend jaar? Vandaag vertelt de veelzijdige Norman Kapoyos, bekend van 'zijn' Swinging Mood Orchestra, hoe de afgelopen twaalf maanden hem zijn bevallen.

Hoe kijk je terug op het jaar 2009?
Een zeer vruchtbaar jaar voor de Swinging Mood Orchestra. We hebben niet eerder in zo korte tijd zoveel verschillende dingen gedaan.

Wat is muzikaal gezien het tofste dat je dit jaar gedaan hebt?
De Rapadiso jamsessies (die komend jaar overigens een vervolg krijgen) op het Bloemendaalse strand, de Onder Invloed Sessie en het Swinging Mood Orchestra optreden in de Exit, Rotterdam van 6 december jl.

Zijn er ook mindere momenten voor je geweest?
Zeer zeker, maar die ben ik alweer vergeten.

Welke collega-band of muzikant heb je ontdekt die echt iedereen moet kennen?
Ming's Pretty Heroes, de band van de Rotterdamse singer-composer Ai Ming Oei. Hun debuutalbum is net uit via Coast to Coast.

En tot slot: wat zijn je plannen voor 2010?
Nog meer spelen dan afgelopen jaar. Ik heb een uitgebreid project in de maak waar ik nu nog even niets over zeg ;)