3VOOR12/Tilburg Draait in Cul de Sac! 3VOOR12/Tilburg Draait in Cul de Sac!

We kruipen achter de draaitafels op deze nieuwe clubavond

, 3VOOR12/Tilburg

3VOOR12/Tilburg Draait in Cul de Sac!

We kruipen achter de draaitafels op deze nieuwe clubavond

3VOOR12/Tilburg ,

Voordat we op 4 september vier bands verwelkomen in de Bat Cave voor ons vijfjarige jubileum, geeft 3VOOR12/Tilburg eerst nog een pre-party in Cul de Sac. Onder de naam 3VOOR12/Tilburg Draait geven we op donderdag 3 september de première van deze nieuwe maandelijkse clubavond, na het optreden van de Britse band Avacate.

We kruipen achter de draaitafels op deze nieuwe clubavond

Voordat we op 4 september vier bands mogen verwelkomen in de Bat Cave voor ons vijfjarige jubileum, geeft 3VOOR12/Tilburg eerst nog een pre-party in Cul de Sac. Onder de naam 3VOOR12/Tilburg Draait geven we op donderdag 3 september de première van deze nieuwe maandelijkse clubavond, na het optreden van de Britse band Avacate.

Deze avond wordt gehost door de 3VOOR12/Tilburg deejays, die alles draaien van indierock en hiphop tot elektro en dubstep. Om de zoveel tijd maken we er een thema-avond van en nodigen we gast-deejays of een live-act uit. Maar voor deze eerste keer houden we het simpel en draaien we gewoon zelf. Dus kom naar Cul de Sac, vraag een plaatje aan, drop je demo, kom klagen over een recensie en dans vooral de voeten onder je lijf vandaan. Daarna zien we je graag terug op 4 september in de Bat Cave!

Vanaf dan gaan we elke laatste vrijdagavond van de maand draaien in Cul de Sac, om te beginnen op 25 september. Meer info over 3VOOR12/Tilburg Draait en eventuele gast-deejays en acts zullen we op de website en op Twitter verklappen. Houd ons dus in de gaten!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg