Lekker lunchen met Anneke van Giersbergen, Voicst en Lucky Fonz III Lekker lunchen met Anneke van Giersbergen, Voicst en Lucky Fonz III

Nederlandse artiesten verrassen Tilburgse studenten

, 3VOOR12/Tilburg,

Lekker lunchen met Anneke van Giersbergen, Voicst en Lucky Fonz III

Nederlandse artiesten verrassen Tilburgse studenten

3VOOR12/Tilburg, ,

Ter promotie van het MTV Brand New Festival en de Muzikantendag op zaterdag 17 mei organiseerde 013 deze week drie lunchconcerten op Tilburgse scholen. Anneke van Giersbergen verraste dinsdagmiddag de Rockadacemie-studenten, Voicst gaf woensdag een optreden op de Universiteit van Tilburg en Lucky Fonz III speelde afgelopen donderdag op de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

Nederlandse artiesten verrassen Tilburgse studenten

Ter promotie van het MTV Brand New Festival en de Muzikantendag op zaterdag 17 mei organiseerde 013 deze week drie lunchconcerten op Tilburgse scholen. Anneke van Giersbergen verraste dinsdagmiddag de Rockadacemie-studenten, Voicst gaf woensdag een optreden op de Universiteit van Tilburg en Lucky Fonz III speelde afgelopen donderdag maar liefst een uur lang op de Fontys Hogeschool voor Journalistiek. 3VOOR12/Tilburg was erbij en maakte een fotoverslag. Klik rechts in de balk op de link om het filmpje van het lunchconcert van Voicst te bekijken!
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Tilburg