dEUS geeft gratis akoestisch optreden in Kleine Zaal

Ook lokale trots Daybroke geeft gratis optreden in 013

Jesper Davits ,

Aanstaande zondag bestaat het radioprogramma NightliveXS vijf jaar. Om dat groots te vieren komt er een locatieuitzending met onder andere dEUS, Sabrina Starke en lokale trots Daybroke. Deze unieke optredens in de Kleine Zaal en Bat Cave zijn geheel gratis toegankelijk!

Ook lokale trots Daybroke geeft gratis optreden in 013

Het digitale radioprogramma NightliveXS bestaat deze maand alweer vijf jaar. Om dat heugelijke feit te vieren is er een groot feest, voorafgaand aan de bijna uitverkochte show van dEUS a.s. zondag in de Dommelsch Zaal van 013 (wie er nog heen wilt: er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar aan de kassa van 013, dus wees er snel bij!). In de Kleine Zaal en Bat Cave zal namelijk op die dag van 14.00 uur tot 18.00 uur een vier uur durend muziekevenement plaatsvinden. Dit gehele evenement zal live worden uitgezonden op kxradio.nl.

Zoals gezegd geeft dEUS, de grootste rockband van België, een gratis akoestische set en interview. Voorafgaand spelen Sabrina Starke en Daybroke in de Kleine Zaal. Starke zal een korte set spelen, maar het is zeker een uitgelezen kans om dit gratis te gaan bekijken aangezien ze volgende maand voor twaalf euro in 013 optreedt. Daybroke wordt gezien als de nieuwe lokale trots van Tilburg. Met muzikanten in de gelederen van onder andere Krezip, Wealthy Beggar en Brotherhood Foundation mag je spreken van een superformatie die een kruising maakt tussen Muse en Foo Fighters. Verder zal onder andere Utrechtse rocktrots Silence Is Sexy een optreden verzorgen.

De optredens in de Kleine Zaal gaan gepaard met het Dommelsch Locals Only! on tour feestje in de Bat Cave van 013. Daar zullen Airbag, Chemisphere, The Excitors, Kern Koppen, Outerspace Overdose en Wilsum te zien zijn. Zoals gezegd is deze hele middag gratis, maar vol is vol. Om toch verzekerd te zijn om binnen te komen is er een gastenlijst. Je kunt daar op komen te staan door een mailtje te sturen naar win@livexs.nl. Vemeld daarin je voor- en achternaam, je adres en mobiele nummer en je kunt sowieso naar binnen!