3voor12 Rotterdam

Benefietconcert Orkaan Irma

Fotoverslag uit poppodium Annabel

Bij veel mensen zal woensdag 6 september nog in hun geheugen gegrift staan als een inktzwarte dag voor de bewoners van St. Maarten, Saba en St. Eustatius. Vooral die dag richtte de orkaan Irma verwoestingen aan op deze eilanden. Vele bewoners zijn als gevolg daarvan hun huis kwijt geraakt of hebben ernstige schade gelopen.

Om deze mensen een hart onder de riem te steken organiseerde Jacob Streefkerk op donderdag 12 oktober een benefietavond in Annabel. De bandleider van de reggae band Orange Grove uit St. Maarten had voor vanavond vele artiesten en vrienden uitgenodigd om mee te komen spelen. Annabel heeft voor deze avond de zaal kosteloos ter beschikking gesteld. Allemaal met één doel, om de slachtoffers en hun familie te kunnen helpen. Zodat de bewoners van deze eilanden zo snel mogelijk het leven weer op kunnen gaan pakken. Uiteraard gaan alle opbrengsten van vanavond naar de slachtoffers en hun familie. 

Onder andere Brainpower & TLM, DJ Manifest, Elijah Waters, Feliciana, Herbalize It, Izaline Calister, Jeremaine S, Jeff Solo, Kris Berry, Kuenta i Tambu, Maikal X, Orange Grove, Patrick Grayham, Shirma rouse, Trafassi, Ziggi Recado & The Force en Zo! Gospel Choir maakte er vanavond een onvergetelijke avond van.

Het is één groot feest op deze donderdagavond in Rotterdam niet alleen de artiesten en de organisatie hebben hun beste beentje voortgezet, maar ook de vele bezoekers lieten zich flink gelden. 3voor12 Rotterdam-fotograaf was aanwezig voor een fotoverslag.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12