3voor12 Rotterdam

Nieuwe single met videoclip van Mark Blomsteel

Mark Blomsteel is in Maart weer even in Nederland voor de promotie van zijn nieuwe single 'Contagious'

De song is afkomstig van het aankomende nieuwe album '#Dutchboy'. Dutchboy is in Amerika de bijnaam van de geboren en getogen Rotterdammer die al een aantal jaren in Nashville woont. 

Voor de videoclip van 'Contagious' is New York het decor. ‘De clip is al in Juli opgenomen en het was vreselijk warm die dag. Het waren zeker niet de ideale omstandigheden en eigenlijk het tegenovergestelde van een andere videoclip die we hier opnamen. 'Talk Me Down' werd namelijk in 2015 aan de vooravond van een enorme sneeuwstorm geschoten. Desondanks zijn het allebei mooie clips geworden', aldus Mark.

De single en het album zijn geproduceerd door voormalig manager en producer van de Beach Boys, Fred Vail. Het team van mixing en mastering werkte o.a. met Freddie Mercury, Tom Petty en Pat Benatar. Ook de vertrouwde Nashville top sessiemuzikanten werkten weer mee, oa Chris Leuzinger, Jimmie Lee Sloas en Greg Morrow.

De single is vanaf 16 Februari te downloaden op iTunes en alle andere bekende downloadsites en de video is vanaf vandaag via deze link te bekijken:  https://youtu.be/yeCjGURxPH0

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12