3voor12 Rotterdam

Inschrijving SENA Grote Prijs van Rotterdam categorie singer/songwriters geopend

Tot 1 juni kunnen talenten zich inschrijven

Het traject van de totaal vernieuwde Sena Grote Prijs van Rotterdam is begonnen. Bands uit Rotterdam konden zich tot 1 april inschrijven. Nu is het de beurt aan de Rotterdamse singer/songwriters. Zij kunnen zich tot donderdag 1 juni inschrijven. De Sena Grote Prijs van Rotterdam, georganiseerd door de Popunie, is de enige muziekwedstrijd met vier categorieën: Bands, Singer/Songwriter, Hiphop en Electronics en heeft een omvangrijk prijzenpakket te bieden.

In 2017 kent de Sena Grote Prijs van Rotterdam een nieuwe opzet. De muziekcompetitie bevat nu vier aparte finales, in plaats van alle finales op één dag. Het traject, dat voor alle categorieën hetzelfde verloopt, start met de inschrijving en selectie. Vervolgens is er coaching voor de finalisten en vindt de finale op een passende locatie in Rotterdam plaats.

De inschrijving voor de categorie Singer/Songwriter is nu geopend. Acts kunnen zich tot 1 juni inschrijven met drie tracks, een video (live fragment), een biografie en een promofoto via de website van de Sena Grote Prijs van Rotterdam (www.groteprijsvanrotterdam.nl). De finale is zaterdag 26 augustus in de Rotterdamse Schouwburg. De winnaar krijgt o.a. € 1.000,- prijzengeld, een optreden op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2018 en een masterclass naar keuze. De inschrijvingen voor de categorieën Hiphop en Electronics volgen later dit jaar.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12