3voor12 Rotterdam

De Likt met nieuw materiaal bevestigd voor Eurosonic Noorderslag 2018 op het 3voor12 Podium

The Dawn Brothers, Jo Goes Hunting en Cartiez zijn ook bevestigd!

De Likt is net verrast op 3fm bij 3voor12 radio. De band is verrast dat ze mogen afsluiten op het 3voor12 podium! In de uitzending heeft de band nieuw werk laten horen.

De architecten van de Calandlijn zijn hard bezig met het tweede album. In de radio-uitzending laat de band weten te mikken op het voorjaar van 2018. De opvolger van De Likt - 'De Likt' heeft nog geen naam. De eerste single 'Alleen Zij Geeft Licht In De Duisternis' toont een fris, nieuw geluid. Dat blijkt even wat anders te zijn voor Jordy Dijkshoorn en beatmakers Georgi Kuiper & John van Beek. In dezending speelt de band nieuw materiaal dat meer in het verlengde van het debuutalbum ligt. Met bekende nummers als 'Ja Dat Bedoel Ik', 'Bloed Aan De Muur' en 'Finidi George'. 

Luister hier het fragment terug dat ze worden bevestigd als afsluiter van het 3voor12 podium op Noorderslag met veel nieuw materiaal

De Likt over nieuw materiaal in de uitzending en de MeToo-discussie

Verder zijn The Dawn Brothers(Eurosonic - Rock Palast podium), Jo Goes Hunting(Eurosonic) en Cartiez ook bevestigd!

In totaal zijn er nu 9 Rotterdamse acts bevestigd voor Eurosonic Noorderslag. Naaz mag 3fm vertegenwoordigen op Eurosonic en speelt op Noorderslag. Verder zijn Dool, Day Fly, Equalz & Iguana Death Cult (Eurosonic & Noorderslag) bevestigd! Het showcase festival wordt internationaal gezien als het ideale podium voor Europees talent dat op het punt staat door te breken.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12