3voor12 Rotterdam

Vierde ronde Rockslag jubileumeditie in Aanlegsteiger

Zaterdag 25 maart de vierde ronde van Rockslag met FAR en BEUK!

Zaterdag 25 maart vindt de vierde ronde van Rockslag plaats. Na drie keer een volle zaal zit de sfeer er goed in. Dit jaar viert Rockslag haar 20-jarig jubileum en heeft het gehele seizoen - van vijf rondes - gevuld met regiobands van vroeger en nu. Ook dit keer weer met twee Gorinchemse bands! De 'vroeger' wordt ingevuld door de punk-rock formatie FAR en de 'nu' door Beuk!, die een mix van Stonerrock en Progressive metal zal spelen.

Dit alles vindt plaats op het podium in de Aanlegsteiger (Vissersdijk 30 in Gorinchem). Meer informatie is te vinden op rockslag.nl of fb.com/rockslag. Om 21:00 gaan de deuren open, de entree is 4 euro.

Tijdens de vierde ronde kun je ook alvast kaarten kopen voor de laatste avond op 29 april, met New Par en Point of View. Wil je de laatste avond niet in de kou staan? Zorg dat je erbij bent en haal op 25 maart alvast een kaart aan de kassa.

FAR
We spraken laatst een bandlid van FAR en ze kunnen niet wachten om weer te kunnen spelen. Na een lange tijd niet opgetreden te hebben zijn ze weer terug en klaar om van het podium te knallen met hun swingende punkmuziek. De stijl is te vergelijken met bands als; Green Day, the Hives en the Red hot chili peppers. FAR: “Moeders verstop uw dochters… nog één keer, als vanouds, op Rockslag!”

BEUK!
Een viermansformatie met bekende namen uit de rock/metal-scene van Gorinchem en omstreken. Ze spelen een energieke mix van progressieve metal en stonerrock. De leden zijn zeer ervaren muzikanten en combineren hun individuele speelstijl en muzikale voorkeur tot een uniek samenspel. Vanuit de organisatie kennen we het individuele werk van de muzikanten en kunnen daarom zeker niet wachten om ze in deze combinatie op het podium te gaan zien.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12