Spectaculaire voorjaarseditie Now&Wow Fest IV

Feest moet weer feest zijn!

Redactie 3voor12 zuid-holland ,

Flirt, Lolita Klup, Speed Freax en Superbimbo: eigenzinnige en creatieve feesten van Now&Wow die jarenlang de Rotterdamse uitgaansscene beheersten. Na een tijd van afwezigheid zijn de spectaculaire feesten gebundeld in één groot festival dat de Europese uitgaansscene twee keer per jaar op zijn grondvesten doet schudden met nieuwe secret dj’s en artiesten. Op 13 april vindt weer een spectaculaire voorjaarseditie van het festival plaats met als thema ‘STEREOTYPES’. Een nacht waarin theater, kunst, muziek, mode en performances samenkomen in vier zalen van de industriële Maassilo. Een feest met fantastische decors, excentrieke performances en dansen tot in de vroege ochtend. Wees er snel bij, want de voorverkoop is gestart.

Elke editie van Now&Wow Fest heeft een speciaal thema. Voor de vierde editie is gekozen voor ‘STEREOTYPES’. Een thema dat voortkomt uit het huidige straatbeeld waarin mensen steeds meer op elkaar gaan lijken. Now&Wow daagt het publiek uit om zich hiertegen te verzetten en vooral als zeer opvallend icoon naar het festival te komen zodat bezoekers ook elkaar inspireren. In 4 area’s zal het thema STEREOTYPES à la Now&Wow spectaculair worden ingevuld met decors en performances. Now&Wow is en blijft dé opstapplaats voor nieuw talent en toekomstige iconen waarbij de interactie met het publiek belangrijk is.

Ultimate tolerance
Eén van de factoren die Now&Wow Fest tot een succesvol festival maken, is haar generatieloze mixed crowd. Daardoor heerst een unieke tolerante en relaxte sfeer onder de bezoekers. Tijdens het festival komen theater, muziek, mode en performances samen op de sounds van house, electro, techno, hiphop, 2-step, pop, rock, disco, punk and dubsteb. Wie deze beats draaien blijft nog even een geheim, Now&Wow Fest maakt pas op de avond zelf de line-up bekend. Excentrieke outfits worden beloond: wie zich bijzonder uitdost, hoeft niet in de rij te staan voor de ingang. Tevens maken uniek geklede individuen kans op één van de ludieke prijzen zoals een nachtje stappen met Ted Langenbach.

Geschiedenis
Het concept Now&Wow is in 2000 opgericht door het creatieve duo Pietra Ligura en Ted Langenbach. Onder het motto ‘breed profileren, diep confronteren’ anticiperen zij op de trends die in de samenleving voorkomen en voeren deze op een ironische manier door in de thema’s van hun feesten. Tijdens de bekende feesten zoals Flirt, Hipsters, Beat Boetiek en Lolita Klup kwamen muziek, kunst, design samen tot een ultieme mix die clubgangers stimuleerde om op hun eigen creatieve manier deel te nemen aan de feesten. In de afgelopen jaren waren Ted en Pietra verantwoordelijk voor het geven van meer dan 1000 Now&Wow feesten en clubnights. In 2006 stopten de wekelijkse clubavonden in thuishaven Maassilo, maar Now&Wow bleef voortbestaan. Sterker nog, het kwam terug op een nog betere manier in de vorm van een tweejaarlijks festival waar een creatieve en excentrieke sfeer heerst en de echte housemuziek terug is voor alle generaties.

DRESS LIKE:
SATURDAY NIGHT BEAVER/ JANGO UNCHAINED HAMBURGER/ KOGELVRIJE ROLLATOR/ DOUBLE BOWIE/ RELIGION IS DANGEROUS/ GAY GANGSTER ON ACID/ BAKLAVA HESSA/ SPRINGBREAKER LOVERGIRL/ POEPART(IST)/ KOPVODDENBAARMOEDER

Overige informatie

Now&Wow Fest IV
Datum: Zaterdag 13 april 2013
Tijd: 23.00 uur – 6.00 uur
Entree: € 25,-
Locatie: Maassilo Rotterdam
Voorverkoop via: www.nowandwowfest.com/tickets
Facebook: Facebook.com/NOWANDWOWFEST
Twitter: twitter.com/NOWANDWOWFEST