Festival nieuws

Blijf up-to-date over alle festivals in de omgeving

Redactie 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden ,

Het festivalseizoen is lekker bezig, dus het is tijd om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes over alle festivals in de omgeving.

Blijf up-to-date over alle festivals in de omgeving

Nieuw Rotterdams festival: Songbird Festival

De nieuwste aanwinst qua festivals voor Rotterdam is het Songbird Festival, deze week zijn de namen bekend gemaakt. Niemand minder dan Maria Mena, Lior en Racoon zullen op zondag 20 november in de Doelen staan. De kaartverkoop voor het nieuwe festival, dat veel aandacht besteedt aan singer-songwriters, gaat zaterdagochtend van start, kaartjes gaan 35 euro kosten.

Programma verandering Rock 'n Ramps

Elk festival heeft wel eens een programma verandering op het laatste moment, zo ook het gratis toegankelijke Vlaardingse skate- en punkfestival. Amerikaanse band Authority Zero kreeg de tour niet rond, maar de vervanger is niemand minder dan Random Hand (UK). De organisatie hoopt op zonnig weer. Naast de grote namen, spelen er ook lokale bands, wil je alvast weten wat voor bands dit zijn? Lees dan hier alles over Rock 'n Ramps.

Metropolis groot succes

Het Metropolis festival overtrof afgelopen weekend alle verwachtingen, ruim 42.000 bezoekers bezochten het Zuiderpark in Rotterdam op de zonnige zondag. De eerste reviews staan al op deze site, de rest zal ook zo snel mogelijk online komen.

Missie Urban Explorers 2011 geslaagd

De missie van het Urban Explorers festival om gedurende één weekend een multidisciplinair programma te bieden met vernieuwende namen en veelal onbekende acts binnen de stadgrenzen van Dordrecht, is ook dit jaar weer geslaagd. Het dossier met alle verslagen van 3voor12 Rotterdam/Drechtsteden vind je hier.