Even voorstellen: Party Pants

Lokale bands op Rock 'n Ramps

Tekst: Kim Raven ,

De tweede editie van Rock 'n Ramps is op zaterdag 9 juli in Vlaardingen, wij introduceren Party Pants.

Lokale bands op Rock 'n Ramps

Wie zijn jullie en wat voor een muziek maken jullie?

Wij zijn Party Pants, uit Rotterdam en omstreken (Vlaardingen,Maassluis en S'gravenzande) en wij maken hardcore/metalcore en hebben het ontzettend naar ons zin!

Festival of clubshow?

Als beginnende band vinden we alles leuk om te spelen. Dit wordt ons eerste festival en 13 juli spelen we ook een festival in Belgiƫ, dus Rock 'n Ramps is een goede voorbereiding. We zijn een beginnende band dus ik denk dat ik voor heel de band kan spreken dat we niet echt kunnen oordelen wat we leuker vinden om te spelen omdat we nog gewoon niet zoveel ervaring hebben!

Waarom is het tof om op Rock 'n Ramps te staan?

Drie woorden, Vlaardingen/Skaten/Muziek! Hoe tof is het dat Vlaardingen een eigen festival heeft met punk-rock, bier en skaten. Afgelopen jaar was in mijn opzicht een groot succes en het kan alleen nog maar beter worden in de hopelijke aankomende volgende editie's van Rock 'n Ramps!

Op welk festival zou je het allerliefst (ooit) nog eens willen spelen?

Ik denk dat als ik Groezrock of Graspop zeg de meeste van de band het met me eens zijn! Dit zijn festivals waar we zelf naartoe gaan en we ons extreem vermaken, de sfeer is goed en de muziek nog veel beter, hopelijk zouden we eens op Groezrock in een volle Etnies Back to Basic stage (voor de personen die naar groezrock gaan is dit een bekende naam)! Een tent die meerschreeuwt met je teksten en de stagedivers je om de oren vliegen!