Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

THE ACCELERATORS en BRATPACK

The Accelerators starten vrijdag 5 maart de Europese 50 dagen/50 shows tour in Exit Rotterdam. De band kennende wordt het een knallend optreden met puntige punksongs. Bratpack maakt deze avond compleet. Voor een ieder die dan nog meer punkrock wil. Zaterdag is de cd releaseparty van Drugsmokkel, ook in Exit.

Vrijdag 5 en zaterdag 6 maart, Exit

GOGO EAST

Gogo East is een nieuwe muzikale avond in Rotterdam. De bedoeling is om muziek uit Oost Europa te promoten en op de muzikale kaart te zetten. De eerste editie is meteen een bijzondere en vindt plaats tijdens de museumnacht in het CBK. Accordeon- en drumduo Gurzuf, Dj Kosta Kostov en buikdanseres Maya Acid gaan voor een feestelijke eerste editie zorgen.

Zaterdag 6 maart, Centrum voor Beeldende Kunst

CLUBLEPOP presenteert BLUR: NO DISTANCE LEFT TO RUN

Aanstaande zondag vindt in Rotown een eenmalige screening van de documentaire No Distance Left To Run plaats. Deze toont de geschiedenis van Britpop band Blur en staat bol van backstage beelden en exclusief materiaal. Om de avond af te maken zal coverband Bluresque de populairste nummers van de legendarische band spelen.

Zondag 7 maart, Rotown

KATZENJAMMER

Voor een feestje moet je bij Katzenjammer zijn. Deze meiden maken vrolijke hoempapop en gebruiken hiervoor accordeons, kazoo's, mandolines en trompetten en zijn het uitstekende muzikanten.

Maandag 8 maart, Watt

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam