Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Ook deze week heeft 3voor12 Rotterdam weer de leukste concerten en evenementen geselecteerd.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

MARK LOTTERMAN

Mark Lotterman presenteert in Dizzy zijn EP waarop 5 (natuurlijk) prachtige liedjes staan. Deze EP is het eerste deel van een reeks EP’s die Mark zal gaan uitbrengen onder de naam de “Botlek –series”.  Dit wordt ongetwijfeld een bijzondere avond voor een bijzonder project.

Donderdag 24 september Café Dizzy

HAPPY BIRTHDAY BPITCH CONTROL

Bpitch Control werd tien jaar geleden opgericht door DJ en producer Ellen Allien om de typische, spannende Berlijnse technosound meer aandacht te geven. Op vrijdag vind het super deluxe verjaardagsfeestje van dit label plaats met namen als: Paul Kalkbrenner, Kiki & Pfadfinderei, Gregor Trasher, Joachim en natuurlijk Ellen Allien herself.
Vrijdag 25 september Watt

 KITZR EN STOP-KONTAKT

Een hiphopavond in de Exit, rapper Kitzr presenteert namelijk zijn debuutcd. Eerder bracht hij de Zoethoud EP uit en stond hij in het voorprogramma van onder andere de Osdorp Posse en Jawat! Deze avond zal tevens de Rotterdamse hiphopgroep Stop-Kontakt optreden.

Zondag 27 september Exit

THE MADD

Wederom een cd-release, deze keer van The Madd in Rotown. De mannen zijn druk bezig geweest de afgelopen tijd. Na met Dio het land door getourd te hebben en hun succesvolle album Ongeneeslijk Beat, zullen zij zaterdag de opvolger The Madd Are Pretty Quick ten gehore brengen.

Zaterdag 26 septermber Rotown

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam