Tips van de week Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12Rotterdam

Tips van de week

3voor12Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Deze week heeft de redactie weer de leukste concerten en evenementen voor je geselecteerd.

3voor12Rotterdam beveelt aan

KIKI AND THE KIDS & JEROEN KANT
In het kader van songwriters thursday staan Kiki and the kids en Jeroen Kant in Exit. Zangeres Kiki beschikt over een prachtige stem waarmee ze haar songs flink wat power meegeeft. Jeroen Kant maakt pure liedjes in de traditie van Amerikaanse (blues) songwriters groots gezongen in het Nederlands.
Donderdag 5 februari Exit

THE DEATH LETTERS (cd release party)
Het debuutalbum van The Death Letters is deze week al op de luisterpaal van 3voor12 te beluisteren en is meteen ook tot album van de week is gebombardeerd. Vrijdag wordt het album officieel aan het publiek gepresenteerd. De mannen staan bekend om hun energieke optredens en dit is dan ook de gelegenheid om ze live te gaan zien in hun home town.
Vrijdag 6 februari Bibelot

TEENAGE BOTTLEROCKET
Deze band maakt punkpop waarbij stilstaan geen optie is. Geïnspireerd door The Ramones en vergelijkbaar met Screaching Weasel, The Queers, The Methadones en The Riverdales. Dit belooft een heftig avondje te worden.
Vrijdag 6 februari WATT

300 MPH
Op de 10e verdieping van de maassilo in Factory010 is het vrijdag weer tijd voor 3000 MPH. Deze avond is volgepropt met de beste optredens en dj sets op het gebied van techno. Met Gabriël Ananda, Polder, Bart Skils, Onür Ozer en Joey Daniël.
Vrijdag 6 februari Maassilo

HET NIEUWE ZWART
Het Nieuwe Zwart is een avond vol nieuwe muziek: van ‘Fidget House’ tot Hiphop gerelateerde stijlen als Bmore, Bassline en Kuduro naar Electro en Dubstep. Alles ondersteund met rauwe visuals van elke editie een ander ontwerp-talent. Op het programma staan SUCKAPUNCH (Rory), C-Code (Boemklatsch), Rubix (Hard gaan), Inifada Soundsystem (Blockbeatz), Beatnologic, Ruwe Data (Lowriders), Radical Soundsystem en Randstad Rollaz.
Waar Club Zonder Concessies eerder al met veel kabaal de beurs openstelde voor krakers, is het zaterdag 7 februari de beurt aan Fontanel.nl (ontwerp) en Swurdin.net (muziek) om de avond te voorzien van eye ‘n’ ear candy.
Zaterdag 7 februari De Beurs

VIVIAN GIRLS (+ CLUB LE POP)
Deze drie meiden komen uit Brooklyn en maken melodieuze garagerock. Met gruizige gitaren, felle songs en een sixties pop vibe hebben ze de critici al weten te overtuigen, nu het Rotterdamse publiek nog!
 Zaterdag 7 februari Rotown

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam