Kort Rotterdams Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

, Redactie 3voor12Rotterdam

Kort Rotterdams

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Redactie 3voor12Rotterdam ,

Een kleine greep uit recente gebeurtenissen: releases, expo's, breakups en ander drama!

Nieuws uit Rotterdam en omstreken

Verbal Kint tekent bij Cloud9 Dance

3voor12/Rotterdam zag Verbal Kint al aankomen bij bandcontest "Is Het Watt" en jawel, de heren hebben een label gescoord. Begin 2009 moet de eerste release al uitkomen! Wij wachten vol spanning af in ieder geval!

Mucho verwarring

Zoveel persberichten binnen één week, zelfs wij waren enigszins van de kaart. Afgelopen zaterdag is het eerste optreden van band Mucho Maestro met nieuwe bassist in de Beuk geweest. Jan-Jaap Tanis heeft om onbekende redenen de band verlaten en is voorlopig vervangen door Michael Baumgarten. Check deze nieuwe combo op 13 feb bij Live in Your Livingroom.

Apers on tour

Onze allerlievelingste punkrockers gaan op tour door Italie, Oostenrijk en Zwitserland! De heren zullen een tiental shows down verspreid door de bergen en een aantal try-outs doen van nieuwe nummers. Nieuwe nummers afkomstig van het album dat as we speak gemixt word!

De winter door met Solaire

Sinds Reinier opgestapt is naar Elle Bandita bleef het even stil rondom deze band. Gelukkig hebben ze ondertussen laten weten een nieuwe gitarist gevonden te hebben in Gohkie. Hopelijk staan ze snel weer op de podia!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam