Tips van de week Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

, Redactie 3voor12 Rotterdam

Tips van de week

3voor12 Rotterdam beveelt aan

Redactie 3voor12 Rotterdam ,

Deze week heeft de redactie van 3voor12 Rotterdam een aantal concerten en evenementen geselecteerd waar je de winterse kou met een gerust hart voor kunt trotseren.

3voor12 Rotterdam beveelt aan

SOMETHING SALLY

Something Sally is een trio afkomstig uit Noorwegen. Ze zijn al op tournee geweest met Joss Stone, maar zijn prima in staat om zelf een zaal in vervoering te brengen met melodieuze popliedjes.
Woensdag 3 december Rotown

ST. POLAROID, TRANSTECH, LES SINGES

Op donderdag is het Songwriters Thursday in de Exit. Deze week is het de beurt aan St. Polaroid, Transtech en Les Singes. Voor nop luisteren naar de mooiste luisterliedjes.
Donderdag 4 december 2008 Exit

BLACK SOIL International Hip Hop film festival

Het oudste hip hop festival van Europa, Black Soil, is neergestreken in Rotterdam. Gedurende vier dagen worden films vertoond op het gebied van hip hop in de breedste zin van het woord.
Donderdag 4 t/m 7 december WATT

BAZAR CURIEUX

Bazar Curieux wordt ook wel het kleine zusje van Motel Mozaique festival genoemd. De line-up is echter indrukwekkend te noemen. Op deze editie zijn onder andere TV on the Radio, ZzZ, Benga en Roots Manuva te zien.
Zaterdag 6 december Maassilo

THE DIRTBOMBS (met The Death Letters & Beyond Lickin)

Dit jaar hebben The Dirtbombs een album met de titel “We Have You Surrounded” uitgebracht. De sound van The Dirtbombs laat zich het best omschrijven als garagerock gecombineerd met punk en soul. The Death Letters uit Dordrecht zijn nu nog support act, maar met een optreden op Noorderslag in januari 2009 zal dit naar verwachting snel veranderen.
Zondag 7 december Waterfront

ATLANTIC/PACIFIC

Atlantic/Pacific is een project dat bestaat uit John Herguth (House & Parish), Garrett Klahn (Solea, Texas is the reason) en Sergie Loobkoff (Solea, Samiam). Met z'n drieën maken ze prachtige relaxte muziek. 3voor12 geeft tickets weg! Check: http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/40945586
Maandag 8 december Waterfront

 

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam