Workshoppen tijdens R.E.M.F. Deel1: Numark 5000FX mixer vs. Miss Monica Workshoppen tijdens R.E.M.F. Deel1: Numark 5000FX mixer vs. Miss Monica

Wijze lessen van makers van electronische muziek

, Annet Brugel,

Workshoppen tijdens R.E.M.F. Deel1: Numark 5000FX mixer vs. Miss Monica

Wijze lessen van makers van electronische muziek

Annet Brugel, ,

Tijdens Rotterdam Electronc Music Festival kunnen producers, geluidsmensen en dj’s, al dan niet in spé, workshops volgen bij gerenommeerde en bevlogen producers en dj’s uit de electronische muziek branche. 3VOOR12-ers Camiele Wenniger, Sander Carree en Annet Brugel nuttigen de educatie van eerste hand gretig.

Wijze lessen van makers van electronische muziek

Aan het begin van de vrijdagavond vertelt Miss Monica aan een klein groepje over het wel en weinige wee van haar Numark 5000FX mixer. Voor het podium van de Off_Corso zaal staat de mat zilveren mixer op een met zwart vilt overtrokken tafel op te vallen. Miss Monica praat liefdevol over het kleine apparaatje en gaat binnen een half uur door de mogelijkheden van de 5000FX mixerheen: “Wat ook zo heerlijk is de ruimte om je knoppen, je draait geluiden zo lekker makkelijk open en dicht.” Alle in- en uitgangen worden toegelicht. Door haar korte en bondige uitleg, en door de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat kan iedereen er al vrij snel mee aan de slag. Miss Monica houdt echt van het ding. “Bij veel clubs kunnen ze hem niet inpluggen.” Maar het blijft natuurlijk een leuke huis-, tuin- en keukenmixer.
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam