Reflex - futurizm - Jongerencultuur in beeld en muziek

De show: zaterdag 13 februari in Bibelot

persbericht ,

Meer dan tachtig jongeren uit de Drechtsteden zijn op dit moment bezig met het maken van een futuristische show die spettert van a tot z! Zaterdag 13 februari 2010 is het eindresultaat van Reflex IV Futurizm in Bibelot te zien. De show wordt ook dit jaar door studenten van het Da Vinci College gefilmd en is op dvd verkrijgbaar bij de Popcentrale.

De show: zaterdag 13 februari in Bibelot

Meer dan tachtig jongeren uit de Drechtsteden zijn op dit moment bezig met het maken van een futuristische show die spettert van a tot z!

Reflex is een project voor jongeren uit de Drechtsteden van 16 tot 24 jaar. De show bestaat uit verschillende disciplines waaronder: MUZIEK, DANS, VJ'en, MODE, THEATER, LICHT, DECOR. Het project Reflex is uitgegroeid tot een broeinest van talent. Het is al de vierde keer dat jongeren uit verschillende subculturen samen een show maken en in Bibelot laten zien wat ze in hun mars hebben.  

 

Vanaf oktober zijn de deelnemers aan de slag gegaan onder begeleiding van professionals in de Berckepoort, in de Popcentrale, in Bibelot en op het Da Vinci College in Dordrecht. Dit jaar heeft de ondertitel Futurizm de ideeën laten uitmonden in een sciencefiction-script met robots, bizar decor met blacklight, VJ’s die een 3d landschap hebben geanimeerd en meer spannende experimenten.


Zaterdag 13 februari 2010 is het eindresultaat van Reflex IV Futurizm in Bibelot te zien. De show wordt ook dit jaar door studenten van het Da Vinci College gefilmd en is op dvd verkrijgbaar bij de Popcentrale.


 

Reflex - futurizm

Zaterdag 13 februari 2010

Bibelot

Deur open 20:00

Entree gratis