Cloudhead Bookings presenteert roster

Lokaal platform openbaart zich op V11

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Cloudhead Bookings is een nieuw Rotterdams initiatief onder leiding van de (lokaal) bekende muzikanten Xander van Dijck en Mitchell Quitz. Samen werken ze aan de opzet van een nieuw platform voor alternatieve muziek in de regio. In het kader van de tweede Rotterdamse Popweek presenteert Cloudhead Bookings op 7 november hun roster aan het grote publiek.

Cloudhead Bookings verzorgde in het verleden al enkele tournees door onder meer Polen, Duitsland, Frankrijk en België. Ook op verschillende prestigieuze festivals als Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, Motel Mozaique, Oerol, Metropolis en Eendracht Festival waren artiesten uit de Cloudhead-stal te bewonderen. Op 7 november presenteren zij hun roster op de V11 aan het Rotterdamse publiek en de line-up is zonder meer indrukwekkend te noemen.

Het complete programma:
Feaver is een indie-folk band uit Rotterdam. Onlangs verscheen het debuutalbum 'A Year From This Day' die werd vergezeld door de single 'Train'.

Joe Madman & The Sidewalkers brengt een manische mix van rock & roll, psychedelica, en Tabasco. Inspiratie komt van artiesten zoals The Cream, The Experience en Iggy Pop.

The Afterveins is ontstaan uit een reünie van oude vrienden. Live creëert de band een atmosfeer waarin in je zowel fysiek als mentaal wordt gedwongen om te bewegen. Of je het nu leuk vindt of niet, je kan niet om ze heen.

Het duistere trio The Sweet Release of Death is een Rotterdamse noise-band. Geïnspireerd door bands als Blonde Redhead en Sonic Youth maakt de groep een eigenzinnige bak herrie. 

Sinds jaar en dag brengen De Skaggerz hun brei van party-reggae-ska-punk naar de Nederlandse podia en festivals. De band slaagt er live steeds weer in om alledaagse momenten om te toveren in ware zweetsessies waar het publiek energie van krijgt.

Meer informatie over het event is te vinden op Facebook.