Eendracht Festival 5: Gouvernestraat (deel 1)

Met Sade Adu, Sykess, Dichter, Franky Sticks, Butufunk, L'Enfant en meer

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Ieder jaar biedt het Eendracht Festival middels twee showcase-events een podium aan creatieve Rotterdammers. De vorige editie vond plaats op 17 juli jl. en was niks minder dan een groot succes te noemen: meer dan 130 acts, verspreid over 16 locaties op en rond het Eendrachtsplein. De volgende editie van het festival is alweer nummertje vijf en zal plaatsvinden op 5 februari a.s.. In aanloop hiernaar zal 3voor12 Zuid-Holland alle acts per deelnemende locatie aan jullie voorstellen. Vandaag is het de beurt aan de locatie Gouvernestraat.

De Gouvernestraat is een joekel van een locatie met een dito programmering. Vijf plekken met muziek en andere kunsten, geslecteerd door niet minder dan negen hosts. Reden genoeg om het artikel in twee stukken te hakken dus. Vandaag aandacht voor de Kleine en de Grote zalen van het complex alwaar het aanbod verzorgt wordt door Talk Of The TownMusic Matters, Roots & RoutesBoomdox, BIRD en Rewriters.

KLEINE ZAAL

Roy de Rijke (host: Talk Of The Town) is bij ons beter bekend als gitarist van de band direct hieronder, maar 5 februari treedt hij op met zijn Trio. Geen muziek te vinden helaas, dus dan maar een foto.

Sykess (Music Matters en Roots & Routes)

GROTE ZAAL

Jack Herrer (Boomdox)
Dichter (Boomdox)
Ollie (Boomdox)
Franky Sticks & DJ Aisek (Boomdox)
Franky Sticks (BIRD)

BUITEN