Eendracht Festival 5: WORM

Met THRASHER, Fes Doti Fresh, De Likt, Atiq, Das Ding, Bluntspeakers en nog belachelijk veel meer

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

Ieder jaar biedt het Eendracht Festival middels twee showcase-events een podium aan creatieve Rotterdammers. De vorige editie vond plaats op 17 juli jl. en was niks minder dan een groot succes te noemen: meer dan 130 acts, verspreid over 16 locaties op en rond het Eendrachtsplein. De volgende editie van het festival is alweer nummertje vijf en zal plaatsvinden op 5 februari a.s.. In aanloop hiernaar zal 3voor12 Zuid-Holland alle acts per deelnemende locatie aan jullie voorstellen. Vandaag is het de beurt aan het aan alle kanten uitpuilende WORM.

WORM Rotterdam puilt tijdens editie 5.0 van het Eendracht Festival uit van de toffe vette awesome acts. PUILT UIT zeggen we je! Niet minder dan zes hosts presenteren namelijk in totaal ruim dertig (30!) te gekke performances die avond. Een dwarsdoorsnede van wat je kan verwachten zie je hieronder. En de hosts? Die zijn net zo vet als wat ze hebben geselecteerd voor het publiek: Noodlebar, De Likt, Hybrid Kids, PRSPCT Recordings en BAHN. Daarnaast zijn er visuals en live painting te aanschouwen, met dank aan Buiten Gewoon, draaien Giorgi & John onder de naam De Likt -1 plaatjes en is er zelfs een echte VJ aanwezig: LSSLSS.

Ons oordeel: "Bepaald niet verkeerd, dit feestje!"

WUNDERBAR

Das Ding (Noodlebar)

Harry Plotter gebruikt synths en een plotter (duh) om kunstwerken te fabriceren en zijn host Noodlebar geeft hem de kans om dit live voor het grote publiek te doen.

OSC1899 (Noodlebar)
Mono-Poly (Noodlebar)

Het door Noodlebar geprogrammeerde Syntax Error is zó underground dat er letterlijk niets over bekend is. De nogal algemene artiestennaam helpt uiteraard ook niet...

KELDER

Afronaut (De Likt)
Lowaddictsoundsystem (De Likt)
Atiq (Hybrid Kids)
Sirius (Hybrid Kids)
Dread Pitt B2B Murkey (Hybrid Kids)
Korrupt (Hybrid Kids)
Bassmade (Hybrid Kids)

BOVEN

Thrasher (PRSPCT Recordings)
Spiral (PRSPCT Recordings)
FFF (PRSPCT Recordings)
Exodite (PRSPCT Recordings)
Bluntspeakers (BAHN)
Pop On Acid (BAHN)
Ososonic (BAHN)

Dwayne Pinnock @ Toffler, Rotterdam - Nieuwjaarsreceptie 03-01-2015 by Dwayne Pinnock on Mixcloud

Dwayne Pinnock (BAHN)
Daniel Kane (BAHN)