Na het enorme succes van hun ‘Sweet Sixteen’ heeft de Popcentrale grootse plannen voor het vieren van hun 17e verjaardagsfeestje op zaterdag 10 november.

Een vrachtlading aan feestartikelen mag worden uitgeladen, want ook dit jaar wordt in elke ruimte van het pand een feestje gebouwd.

Er wordt uitgepakt met meer dan 40 verschillende lokale bands en artiesten van uiteenlopende stijlen. Zo kun je voor de nodige dosis headbangen naar The Great Hurricane Escape; winnaar van de Grote Prijs van Dordt 2018 (toen nog Band Boost), of voor wat stevige hardrock naar Vokatus. Heb je liever iets minder gillende snaren en schreeuwende baarden? Geen probleem! Mary Syll staat op het programma om je weer tot rust te krijgen, net als de lo-fi hiphop van Eevee. Uiteraard mag er ook gedanst worden: hiervoor kun je terecht in het dj-café. Tot welke hoogte TheArtiFeestLift ons gaat brengen zullen we ter plekke moeten ervaren.

De volledige line-up is te vinden op de website van de Popcentrale. Het belooft een groot spektakel te worden, maar let op: “Je wordt niet thuisgebracht”, schrijft de Popcentrale.